Speel met alle classes in de demo van Too Human

Too Human liet zich onlangs nog zien met een knallende E3 Trailer en vorige week werd er ook een demo op Xbox Live gezet. In deze demo kon je met de Champion spelen, maar dankzij een kleine truc zijn ook de overige vier classes speelbaar in de demo.

Zorg dat er geen verbinding is met internet en zet vanuit het Xbox 360 dashboard de datum van de console naar een willekeurig moment in of na 2009. Vervolgens start je een nieuwe campaign in de demo van Too Human, waarbij de Berserker en Commando al meteen te selecteren zijn bij het class-select scherm. Om met de Defender en Bio Engineer te spelen moet je de betreffende class selecteren door op A te drukken en vervolgens tik je de linker analoge stick naar rechts.

Een video van deze workaround vind je hier.

In Too Human wordt het gehele heelal beheerst door een overmacht van verschillende robotrassen met allerlei slechte bedoelingen. Jij speelt Balder, een mens die met behulp van biogenetische aanpassingen en krachten een ware nachtmerrie is voor de eerdergenoemde vijand. Samen met een klein rebellenlegertje moet je ervoor zorgen dat de ijzerwinkels tot schroot worden verwerkt en niemand meer kwaad kunnen doen.

Wil je meer weten over Too Human? Check dan ook eens onze Fast Forward.

Too Human zal op 29 augustus uitgebracht worden voor de Xbox 360.

 1.   
  Ika Q's avatar

  Cool, ik gaat het gelijk effe uitproberen 8)

 2.   
  NLkevvNL's avatar

  ik nie ik koop em mss

 3.   
  -050- Critical's avatar

  goed beziig 😮

 4.   
  Tom's avatar

  Doet me denken aan dat trucje wat ze altijd bij de Bioshock demo flikte. Ik kan me echter niet voorstellen dat mensen hier per ongeluk achter komen, aan de andere kant, wie is er nou zo levenloos om net zo lang te klooien tot je hiermee aan kan komen zetten?