Beta Resistance 2 gaat in september van start

Ontwikkelaar Insomniac heeft onthuld dat in september een beta van Resistance 2 van start zal gaan. Deelnemen aan deze besloten beta is mogelijk voor leden van Sony’s online magazine Qore. Buiten de Verenigde Staten is Qore nog niet gelanceerd, dus het blijft nog wachten op details voor overige gamers om aan de beta mee te kunnen doen. Meer informatie hierover wordt spoedig verwacht…


Resistance 2 is het vervolg op Resistance: Fall of Man, een launchgame voor de PlayStation 3. De tweede Resistance-game speelt zich in de Verenigde Staten af, waarbij hoofdpersoon Nathan Hale onderdeel uitmaakt van het Sentinels programma. Je speelt niet alleen een nieuw verhaal, maar verwacht ook verbeterde boss fights.

De campaign is overigens niet alleen in singleplayer te spelen, want je kunt ook met twee spelers een offline co-op spelen of online via het PlayStation Network met acht gamers coöperatief spelen. Daarnaast zijn er online-wedstrijden met maximaal zestig spelers mogelijk. Hierbij wordt elk teams opgedeeld in meerdere kleine teams, zodat er nog meer samengewerkt moet worden. Er zijn online ook diverse spelersklasses, zoals een Heavy, Medic en Special Ops, en de levels worden dynamisch opgebouwd waardoor deze elke keer iets anders zullen zijn.

Verder kan je beschikken over een Chameleon-voertuig dat de mogelijkheid heeft om zich te camoufleren. Overige aanpassingen betreffen een verbeterde A.I. en diverse grafische verbeteringen, zoals betere shaders, belichting en textures. Ook kom je meer tegenstanders tegelijk op het scherm tegen in vergelijking met de eerste Resistance-game en ten slotte kent de game een verbeterd systeem voor checkpoints en health.

Resistance 2 moet in de herfst van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Vet een beta! Hoop echt dat we hier ook er aan mee mogen doen. 🙂

 2.   
  -050- Critical's avatar

  vast wel als je al een beetje ervaring hebt zeker 😆

 3.   
  jungler's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Vet een beta! Hoop echt dat we hier ook er aan mee mogen doen. 🙂 "

  idd 😉