Lord of the Rings Online voorzien van Book 14: Ring-forges of Eregion

Turbine heeft Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar voorzien van de nieuwe content, namelijk Book 14: Ring-forges of Eregion. Deze update moet de climax worden van Volume I van Lord of the Rings Online en spelers bezighouden totdat straks in de herfst de grote expansion Mines of Moria wordt uitgebracht.

In Book 14: Ring-forges of Eregion draait het nog sterker om samenwerken met andere spelers, waarbij je getuige zult zijn van de opkomst en ondergang van Amarthiel in het gebied Eregion, waar vroeger de Ringen gesmeed werden. Hierbij zullen nieuwe queestes worden vrijgespeeld, die spelers alvast voorbereiden op de expansion Mines of Moria. Daarnaast biedt Book 14 ook nieuwe technologie, zoals extra animaties, en ook heeft men de buit die je kunt verdienen met instances en raids voorzien van een upgrade.

Book 14 is inmiddels uitgebracht en gratis te verkrijgen voor abonnees van Lord of the Rings Online.


Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is in 2007 verschenen voor de PC. De eerste uitbreiding, genaamd Mines of Moria, komt deze herfst uit.

  1.   
    NightHawk's avatar

    Leuke update 8)

  2.   
    Cyart's avatar

    ik vind het niet zo leuk want je kunt geen ”evil” gast spelen 👿

  3.   
    xizaaR's avatar

    Nice, ik kan me weer amuseren 8)

  4.   
    milbot's avatar

    GeneralSev schreef, "ik vind het niet zo leuk want je kunt geen ”evil” gast spelen 👿 "

    Niet waar, vanaf dat je level 10 bereikt kan je in player versus monster player direct een level 50 evil character krijgen.

  5.   
    -050- Critical's avatar

    milbot schreef, "

    ”GeneralSev” schreef, "ik vind het niet zo leuk want je kunt geen ”evil” gast spelen 👿 "

    Niet waar, vanaf dat je level 10 bereikt kan je in player versus monster player direct een level 50 evil character krijgen."

    ja maar wil je dat wel? ik wil mn personage uitbouwen;)

  6.   
    )GN(-Erik's avatar

    Waarom heet het bij deze game nou weer Book inplaats van Update/patch?? 😕

  7.   
    PRO Uzumyo's avatar

    ik zou het spel graag spelen alleen je moet maandelijks betalen en aangezien ik een vrek ben… 😳

  8.   
    Vinstaro's avatar

    Dit zou tock ook voor de 360 uitkomen??!!