FaceBreaker krijgt een demo op 31 juli

Electronic Arts heeft vandaag bevestigd dat er op 31 juli een demo van FaceBreaker zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De demo bevat drie speelbare characters (Ice, Sparrow en Steve), twee arena’s om in te vechten (Booty Caves en Trailer Park) en de mogelijkheid om wedstrijden van één ronde van 90 seconden te spelen. Je kunt tegen een computergestuurde of een menselijke tegenstander speler, al zal dit laatste alleen offline kunnen.

De demo bevat tevens een practice mode en EA’s Game Face technologie, waarmee je een eigen foto kunt uploaden en deze op een character kunt plakken. In de demo kan je dit toepassen op de drie speelbare personages, maar in de uiteindelijke game kan je een geheel nieuw custom personage maken, voorzien van een eigen foto.

Facebreaker heeft een cartoony uiterlijk en de game bevat een technologie waardoor je de gezichten van je tegenstanders in real-time kan zien vervormen als je er flink op in ramt. Ook kent Facebreaker ondersteuning voor Game Face, de technologie van EA waarmee je je eigen gezicht in de game kan zetten, mits je over een Xbox Vision Camera of Playstation Eye beschikt. En het gezicht van je minst favoriete klasgenoot of collega natuurlijk…

FaceBreaker zal op 5 september verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Later dit jaar verschijnt de game als FaceBreaker K.O. Party voor de Wii.

  1.   
    Xtremie's avatar

    Jammer, Peter Moore staat er niet bij 🙁

  2.   
    brotherNL's avatar

    ik hou niet zo van boksen op een console omdat het meestal niet goed uitgewerkt is. 😛 8)

  3.   
    -050- Critical's avatar

    XtreMie schreef, "Jammer, Peter Moore staat er niet bij 🙁 "

    lees eerdere berichten

  4.   
    Vinstaro's avatar

    Lol dit word echt vet ik ga iedereens bek verbouwen!!!!:P

  5.   
    Xtremie's avatar

    )wtw(Critical schreef, "

    ”XtreMie” schreef, "Jammer, Peter Moore staat er niet bij 🙁 "

    lees eerdere berichten"

    ik heb het over de demo 😆