Too Human voorzien van Achievements

Al tijden in productie en nog steeds langverwacht onder de hack-and-slash fanaten, is Too Human. De game liet zich onlangs nog zien met een knallende E3 Trailer en vorige week werd er ook een demo op Xbox Live gezet. Vandaag is het tijd om de zojuist onthulde Achievements te checken, waarbij er 28 gewone achievements zijn en nog eens 21 geheime achievements.

Je vindt alle Achievements op deze website.

In Too Human wordt het gehele heelal beheerst door een overmacht van verschillende robotrassen met allerlei slechte bedoelingen. Jij speelt Balder, een mens die met behulp van biogenetische aanpassingen en krachten een ware nachtmerrie is voor de eerdergenoemde vijand. Samen met een klein rebellenlegertje moet je ervoor zorgen dat de ijzerwinkels tot schroot worden verwerkt en niemand meer kwaad kunnen doen.

Wil je meer weten over Too Human? Check dan ook eens onze Fast Forward.

Too Human zal op 29 augustus uitgebracht worden voor de Xbox 360.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  een xbox360 game zonder achievements is ook bijna onmogelijk de hele xbox360 draait bijna om die achievements ๐Ÿ˜†

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Achievements blijven leuk. ๐Ÿ˜†

 3.   
  Impact's avatar

  )wtw(Critical schreef, "een xbox360 game zonder achievements is ook bijna onmogelijk de hele xbox360 draait bijna om die achievements ๐Ÿ˜† "

  nee ben ik niet met je eens achievements op de 360 zijn er gewoon om de gamers de verschillende doelen te laten halen in een game. Neem nou op de PS2 GTA San andreas als je in het 3e land zat en ja had bijna alles waarom zou je dan nog al die moeite gaan doen voor die laatste missies? nu krijg je er gamerscore door en zal je het dus wel doen waardoor je langer het spel speelt, wat weer credits zijn voor de ontwikkelaar ;):)