Nieuwe Poll: Heeft de nieuwe E3 nog zin?

Bezoekers maken de site, dus waren wij hier zeer benieuwd wat jullie te zeggen hadden over waar er meer van zou mogen zijn op GamersNet. En het antwoord is duidelijk: jullie willen vooral meer nieuws op de homepage! De helft van jullie gaven aan dat er meer nieuws op de homepage mag verschijnen, omdat jullie daarvoor naar GamersNet komen. De nummer twee ligt best een eind achter de nummer één: 22% van jullie willen graag wat meer trailers in ons Movies gedeelte zien. Maar 11% ziet graag meer nieuwe artikelen, en de andere opties moesten het doen met enkele procenten.

De E3 was voor lange tijd dé conferentie over videogames. Iedere uitgever en ontwikkelaar bereidde zich maandenlang voor op die enkele hectische dagen waarin de grootste aankondigingen gedaan werden. Maar sinds de aankondiging dat E3 verkleind zou worden, is er lichte paniek uitgebroken bij iedereen. Doen we onze aankondigingen tijdens de ‘nieuwe’ E3, een andere grote conferentie zoals de Leipzig Game Convention, of organiseren we ons eigen event?

Wij zijn benieuwd of jullie als bezoekers de nieuwe E3 waarderen, of liever kleine events zien die specifiek zijn rond één uitgever. Stem op de poll en laat je horen in de comments!

 1.   
  Justdoit's avatar

  ik ben de eerste 😀

  Ik vind dat ze publiek moeten toelaten, om te vragen hoe het speelt, en of het er goed uitziet oid, nu weten ze nog niks..?

 2.   
  Gerjann's avatar

  ik vind E3 altijd geweldig. Ik blijf gewoon rond deze dagen thuis om alle het gamenieuws te volgen! 😀 Maar doordat uitgevers zelf tentoonstelling houden: The Ubidays bijvoorbeeld. Zijn grote conferenties minder belangrijk geworden. Maar nog steeds erg vet! 🙂 Kijk nu al uit naar Leipzig! 🙄

 3.   
  Gerjann's avatar

  ”GerJan 16″ schreef, "ik vind conferenties geweldig. Ik blijf gewoon rond deze dagen thuis om alle het gamenieuws te volgen! 😀 Maar doordat uitgevers zelf tentoonstelling houden: The Ubidays bijvoorbeeld. Zijn grote conferenties minder belangrijk geworden. Maar nog steeds erg vet! 🙂 Kijk nu al uit naar Leipzig! 🙄 "

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Justdoit schreef, "ik ben de eerste 😀

  Ik vind dat ze publiek moeten toelaten, om te vragen hoe het speelt, en of het er goed uitziet oid, nu weten ze nog niks..?"

  Geleliciteerd gast erg goed ! nog een kado hebben?! 🙄
  Ik ben vooral voor de 2e optie dat het een keer per jaar word gehouden alle nieuwe games en feiten worden bekend maar vooral die drukte is Ass 😛 sommige mensen staan daar 2 of 3 uur in de rij om een Demo van 5 min te spelen en de pers mag er zo in zonder te wachten. Ik ben nog nooit op een E3 geweest maar dat lijkt me echt een mooie ervaring om het mee te maken is het trouwesn gratis intree (denk het niet he…zoals alltijd) 😉

  Edit: Word er geen publiek toegelaten op de E3??

 5.   
  Majo's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  Edit: Word er geen publiek toegelaten op de E3?? "

  Sinds twee jaar wordt er geen publiek meer toegelaten op de E3, voor zover ik me kan herrineren. T is dus puur voor de pers.

 6.   
  Alias's avatar

  Ik vind het in de huidige opzet nutteloos omdat er geen publiek word toegelaten. Als ze publiek zouden toelaten kunnen ze een goede feedback krijgen van de uiteindelijke klanten en zo dus de games beter tot optimaal uitwerken. 😉

 7.   
  Mmore's avatar

  Alias schreef, "Ik vind het in de huidige opzet nutteloos omdat er geen publiek word toegelaten. Als ze publiek zouden toelaten kunnen ze een goede feedback krijgen van de uiteindelijke klanten en zo dus de games beter tot optimaal uitwerken. 😉 "

  Nu komt er alleen pers die alles laat zien aan het publiek waardoor deze indirect toch bereikt wordt.

  De oude E3 was goed, maar de nieuwe is nog steeds veel “fun”. Leipzig of the Ubidays kunnen nooit zo groot worden omdat het in Europa zit (Wil je een succesvolle game beurs, dan moet je toch echt naar de VS of Japan) of omdat er enorme titels van andere uitgevers ontbreken (Ubidays).

 8.   
  D-eeJay's avatar

  Ik hoop dat ze de opzet van de E3 een beetje gaan omzetten, en dat ontwikkelaars zich meer gaan richten op de E3 (zoals nintendo/ubisoft) Vind het wel mooi er zo veel nieuws tegelijk komt 🙂

 9.   
  xizaaR's avatar

  Ik heb op de 2de gestemt.

 10.   
  sven007's avatar

  ik kom er altijd te laat achter dat de E3 is geweest, als ik de Tv aanzet een maand later 😥 maar ik dnek zkr dat hij gewoon door moet gaan, ook voor publiek !