Animal Crossing: City Folk zal USB toetsenbord ondersteunen

Naast de WiiSpeak zal Animal Crossing: City Folk nog een ander communicatiemiddel ondersteunen: een USB toetsenbord. Dit type toetsenbord, waarvan voorzover we weten geen exemplaar bij de game wordt geleverd, zal je kunnen gebruiken om onder andere brieven te typen die je vervolgens kunt versturen naar andere, online spelers. De ondersteuning voor een USB toetsenbord is waarschijnlijk ingebouwd omdat brieven schrijven met het virtuele toetsenbord van de Wii te lastig is.

In Animal Crossing: City Folk ga je nog altijd in een gezellig dorp vol knotsgekke beesten wonen, maar dit keer is er meer connectiviteit mogelijk met andere spelers. Je kan ze online uitnodigen om in jouw dorp te gaan spelen en zelfs met ze praten door middel van de WiiSpeak microfoon. Ook kan je nu naar de stad waar je verschillende faciliteiten kan vinden als een kapper, modehuis en veilinghuis, waar je waarschijnlijk spullen kan vinden die gemaakt zijn door andere spelers.

Nintendo belooft ‘community & creativity’ naar jouw Wii te brengen met Animal Crossing: City Folk, als hij eind dit jaar verschijnt.

 1.   
  ckerigon's avatar

  best vet :p

 2.   
  Chikin's avatar

  Zal wel leuk worden ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 3.   
  Verbeemen's avatar

  zou dat logitech toetsenbord gaan? al ga ik da spel toch niet kopen ๐Ÿ˜€

 4.   
  Gamer_addict's avatar

  best cool ๐Ÿ™‚