Warhammer Online: Age of Reckoning in laatste status van ontwikkeling

Na de dramatische aankondiging van vorige week dat er flink was gesneden in de content van Warhammer Online, maakt Mythic vandaag bekend dat het spel in zijn huidige status bijna voltooid is. Alles in het spel is klaar en wordt gespeeld en getest, om daarna nog de laatste aanpassingen aan te brengen. De game wordt op het moment volgens de bekende term ”gepolisht”.

  “Everything we’re going to ship with, for the most part, is in, is being played, everybody is taking a look at it, giving us feedback and now we’re doing the final polish.” — Art director Adam Gerschtowitz

Nu het spel wat is ingeperkt, is het blijkbaar ook bijna af. Het lijkt er dus op dat Mythic noodzaak heeft gezien in het verwijderen van een deel van de content, om het spel op tijd af te krijgen.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning komt in de herfst uit voor de PC.

 1.   
  generalwarstar's avatar

  cool weer iets van warhammer 😛

 2.   
  Gamer_addict's avatar

  generalwarstar schreef, "cool weer iets van warhammer 😛 "

  groot gelijk 😆