Beta begint voor World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Het alfastadium is gepasseerd en de mensen stromen langzaam Northrend binnen: de tweede expansion voor World of Warcraft, Wrath of the Lich King, heeft beta-status bereikt. Eerder kon je je al inschrijven om deel te mogen nemen aan het testproces en inmiddels krijgen enkele uitverkorenen toegang tot de nieuwe content.

De beta stage betekent ook de opheffing van de Non-Disclosure Agreement die tijdens de alfa gold, welke stelde dat alfatesters absoluut geen nieuwe informatie publiekelijk mochten vrijgegeven. Nu deze restrictie van de baan is, stroomt informatie over zo’n beetje alle nieuwe toevoegingen en aanpassingen van de expansion het internet op. Indien nieuwsgierig; zoekt en gij zult vinden.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt dit jaar nog als uitbreiding voor World of Warcraft: The Burning Crusade.

  1.   
    Cyart's avatar

    leuk voor de gasten die gekozen zijn maar vind WoW beetje duuuuuur