$300 drums aangekondigd voor Rock Band 2

Natuurlijk, je kan normaal zijn, met een normale drumset, voor een normale prijs. Maar waarom zou je normaal willen zijn als je ook $300 uit kan geven aan de Drum Rocker: een elektronisch drumstel dat gemaakt is voor Rock band 2. De vier bekende trommen in de bekende kleuren zijn aanwezig, al wel meer van elkaar afgezet dan bij het normale model, en nu zijn er ook drie bekkens die je erbij kan hangen voor dat echte Rock ’n Roll gevoel.

Als je genoeg hebt van Rock Band en je bent klaar voor het echte werk kan je het hart van de Drumrocker er makkelijk uitrukken en vervangen met een รฉchte drumcomputer, zodat je met jouw schatje de weg op kan.


Rock Band 2: The Opening Act is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm overgiet naar de next-gen consoles. De Rock Band-games worden ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die aan de wieg stond van de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Rock Band is geen game, Rock Band is een muziekplatform. Rock Band 2: The Opening Act is daarom geen normaal vervolg, maar een ‘update’ van het platform. Nieuw zijn een strakkere interface voor het managen van je band, een waslijst nieuwe nummers en een set nieuwe plastic plastic instrumenten om los op te gaan. Maar omdat het allemaal deel is van รฉรฉn platform ben je niet verplicht om nieuwe instrumenten te kopen, of nummers opnieuw te kopen om ze met Rock Band 2 te spelen. Alles zal zonder problemen met elkaar werken.

De nieuwe gitaar is alweer een Fender Stratocaster, maar dit keer met een zachtere hals, een betere strumbar en fijnere knoppen. De drumset is nu gevoelig voor hoe hard je slaat, je slagen worden gedempt en het pedaal is drastisch verbeterd. Beide zijn nu wireless, ook voor de Xbox 360.

Rock Band 2: The Opening Act moet vanaf september in de Amerikaanse winkels liggen voor de Xbox 360, de PlayStation 3-versie volgt later.

Een Europese releasedate van Rock Band 2 is vooralsnog onbekend. Het eerste deel komt hier binnenkort in de schappen te liggen.

  1.   
    Jarek's avatar

    Het lijkt me wel vet , maar zoveel heb ik er ook weer niet voor over.

  2.   
    nickykolkie's avatar

    ”fantasygamer32″ schreef, "Het lijkt me wel vet , maar zoveel heb ik er ook weer niet voor over."

    ik ook niet een beetje te duur ๐Ÿ™

  3.   
    Darkknight's avatar

    met zo’n ding zou ik helemaal restoort worde ow die dan die slaan wtf???

  4.   
    Gamer_addict's avatar

    ”kolkie95″ schreef, "[quote=”fantasygamer32″]Het lijkt me wel vet , maar zoveel heb ik er ook weer niet voor over."

    ik ook niet een beetje te duur ๐Ÿ™ [/quote]

    groot gelijk, komaan 300 dollar ๐Ÿ˜ฎ

  5.   
    jungler's avatar

    het disign is dan nog lelijk ook
    het ook wel ook wat ๐Ÿ˜‰

    te duur voor mij ๐Ÿ˜ฎ

  6.   
    xizaaR's avatar

    Het is indd wel erg duur. Maar zo heb je wel een soort nieuw drumstel 8)

  7.   
    Lochje's avatar

    Dit begint meer op zo’n electrisch drumstel te lijken O.o ๐Ÿ˜•

  8.   
    Verbeemen's avatar

    dan koop ik iever een echte drum, dan kan je da toch en niet alleen voor de tv

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat is voor mij geen probleem hoor! Ik heb een speciale geldboom achter in mijn tuintje staan ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  10.   
    Verbeemen's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Dat is voor mij geen probleem hoor! Ik heb een speciale geldboom achter in mijn tuintje staan ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

    zoals bij de sims 2 ๐Ÿ˜€

  11.   
    nickykolkie's avatar

    Verbeemen schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Dat is voor mij geen probleem hoor! Ik heb een speciale geldboom achter in mijn tuintje staan ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

    zoals bij de sims 2 ๐Ÿ˜€
    "

    ja lol

  12.   
    generalwarstar's avatar

    ik vind die muziekspelletjes als guitarhero niet leuk
    maar deze drums zijn ECHT duur

  13.   
    Alias's avatar

    Als ik de plaatjes ervan zie denk ik hebbe, maar als ik dan naar de prijs kijk denk ik toch laat maar hangen. Lijkt me eerder iets wat je koopt als het afgeprijsd is. ๐Ÿ˜‰

  14.   
    ricklolps3's avatar

    kolkie95″]

    ”Verbeemen schreef, "[quote=”Gamer4Ever-NL” schreef, "Dat is voor mij geen probleem hoor! Ik heb een speciale geldboom achter in mijn tuintje staan ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

    zoals bij de sims 2 ๐Ÿ˜€
    "

    ja lol [/quote]

    oooo vet man die wil ik ook wel ๐Ÿ˜†