Met je board van de berg op winterse screenshots Shaun White Snowboarding

Het zijn niet alleen de ijsberen die onder global warming lijden, ook het snowboardgenre der games staat al tijden droog! Gelukkig kwam daar enkele weken geleden verandering in: met een grote knal kondigde Ubisoft namelijk aan dat hun nieuwste sportgame, Shaun White Snowboarding, er aan zit te komen. Vandaag krijgen we de kans wat ijzige winden te voelen op enkele winterse screenshots.

Shaun White Snowboarding is de game die al enkele jaren geleden subtiel werd aangekondigd door Ubisoft, maar dan nu toch eindelijk het daglicht lijkt te gaan zien. Olympisch kampioen snowboarden (en X-Games winnaar) Shaun White heeft zich samen met zijn gehele crew aangeboden om te schitteren in Ubisoft’s snowboardspel. Die game zal het vooral moeten hebben van realisme en backcountry avonturen, gevolgd door het echte werk: freestyle snowboarding.

Kun je echt niet wachten op deze game? Lees dan onze hands-on preview!

Shaun White Snowboarding komt deze winter uit voor de PC, Xbox 360, Playstation 3 en Wii.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Alias's avatar

  Mooie screens, het is al weer een tijdje geleden dat er een mooie snowboard game was. Als ik deze screens zo zie heb ik er goede hoop voor. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  D-eeJay's avatar

  Alias schreef, "Mooie screens, het is al weer een tijdje geleden dat er een mooie snowboard game was. Als ik deze screens zo zie heb ik er goede hoop voor. ๐Ÿ˜‰ "

  Ja begin ook wel weer hoop te krijgen, misschien dat het toch nog goedkomt ๐Ÿ™‚

 3.   
  Tom's avatar

  Goddelijk, eerlijk waar.
  Ik hoop trouwens wel dat mijn board erin zit, want dan ga ik toch eens lekker de berg afraggen in die game. Kan niet wachten op m’n eerste welgedraaide tien. 8)

 4.   
  ps3 gek's avatar

  Ik had op youtube al wat gameplay videos gezien, maar dat was een stuk minder mooi, dan dit! ๐Ÿ˜ฎ Ik hoop dat de werkelijke game als ie af is dus, er ook zo uit ziet.

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  WIIIIIIIIII!!! met je balance bord van de trap af racen ๐Ÿ˜› ik zie het al voor me ๐Ÿ˜†

 6.   
  Gamer_addict's avatar

  niets voor mij, maar ik denk wel voor de casual gamer. ๐Ÿ˜›