Jade Empire wordt een Xbox Original

Microsoft heeft zojuist onthuld dat de nieuwste Xbox Original niets minder zal zijn dan BioWare’s Jade Empire. In de Amerikaanse regio komt deze nieuwe Original op 21 juli online, voorzien van een prijskaartje van 1200 Microsoft Points. Het valt nog te bezien wanneer Jade Empire zich als Xbox Original in Europa laat zien.

Jade Empire speelt zich duizenden jaren geleden af in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot… In het Land van de Huilende Geesten heersen kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel questes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet bepaal je zelf. Grafisch ziet de game er al erg mooi uit en we kunnen er ook zeker van zijn dat BioWare de game een erg lange speelduur mee geeft.

Jade Empire is in 2005 uitgebracht voor de Xbox. Begin 2007 verscheen de game als Special Edition voor de PC.

 1.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  doet me een beetje denken aan Spirited Away, maar dan met vechten en zonder klein meisje 😛

 2.   
  D-eeJay's avatar

  Is het nog wat, of raden jullie aan er niet aan te beginnen?

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Als je van een RPG houdt kan je dit best proberen. Heb de special edition eens gespeeld voor de pc en die was toch wel goed. 🙂

 4.   
  Gamer_addict's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Als je van een RPG houdt kan je dit best proberen. Heb de special edition eens gespeeld voor de pc en die was toch wel goed. 🙂 "

  groot gelijk dude 🙂