Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s H.A.W.X. E3 Trailer

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict. HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming. Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor twee spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen. Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview! Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt in september voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu de E3 trailer.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Maar deze trailer hadden we vorige maand ook al. ๐Ÿ˜•

 2.   
  D-eeJay's avatar

  slappe trailer zeg

 3.   
  Gamer_addict's avatar

  zwakke trailer ๐Ÿ˜ก maar wel een nice spel kerels ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  generalwarstar's avatar

  ge ebt gelijk seba

 5.   
  svenrauws's avatar

  hawx wordt toch een beetje arcade heb er geen zin meer in ๐Ÿ˜ก

 6.   
  -050- Critical's avatar

  dit is toch een oude trailer alleen dan in andere weersomstandigheden

 7.   
  Capp's avatar

  Capt. Mitchel van Ghost Recon Advanced Warfighter :D.. Vet.. Je gaat eigenlijk gewoon verder met Ghost Recon maar dan in de lucht.. Tenminste dat idee heb ik

 8.   
  Overload14's avatar

  Capp schreef, "Capt. Mitchel van Ghost Recon Advanced Warfighter :D.. Vet.. Je gaat eigenlijk gewoon verder met Ghost Recon maar dan in de lucht.. Tenminste dat idee heb ik "

  Ik heb ook zon iddee ๐Ÿ˜›