PlayStation 3-versie Bioshock krijgt exclusieve DLC

Bioshock deed het vorig jaar al zeer goed op de PC en Xbox 360. De Plasmids, Little Sisters, Big Daddies… volgens velen was het dรฉ game van 2007. Na veel onzekerheid werd onlangs onthuld dat Bioshock alsnog naar de PlayStation 3 zal komen. Deze PS3-versie is alweer enige tijd in ontwikkeling en tijdens de E3 maakte 2K Games bekend dat deze versie exclusieve downloadable content zal krijgen in de vorm van Challenge Rooms.

De extra content wordt gemaakt door een klein team bij de originele ontwikkelaar, 2K Boston. Challenge Rooms zullen spelers aanmoedigen dieper in de unieke wereld van Bioshock te duiken, door nadrukkelijk gebruik te maken van plasmids om uitdagingen in de vorm van puzzels te volbrengen.

Bioshock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

Lees wat wij van het spel vonden in onze diepe review!

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. In oktober komt de game nog naar de PlayStation 3.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Goddamnit, deze shit wil ik ook waarom komt het niet als DLC naar de PC ๐Ÿ™ ?

 2.   
  NightHawk's avatar

  Da’s mooi, maar kan er iemand hier mij wat meer vertellen over de replaywaarde van het spel, anders huur ik het wel eens.. alvast bedankt ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Gamer_addict's avatar

  nice, f*cking nice ๐Ÿ˜›

 4.   
  Gamer_addict's avatar

  mrxthereal schreef, "Goddamnit, deze shit wil ik ook waarom komt het niet als DLC naar de PC ๐Ÿ™ ?"

  ik weet het, ik vind dat het ook op de PC uit moet komen ๐Ÿ˜ก

 5.   
  NLkevvNL's avatar

  mrxthereal schreef, "Goddamnit, deze shit wil ik ook waarom komt het niet als DLC naar de PC ๐Ÿ™ ?"

  idd kut zoooi… maarja boeiend. ik w8t op bioshock 2 voor de 360:).. pc versie deeel 1 al uitespeeld