Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Far Cry 2 E3 Trailer

Na Far Cry liet ontwikkelaar Crytek de franchise varen om met Crysis bezig te gaan. Ubisoft pakte de naam Far Cry op en zette het getalenteerde team in Montreal (Rainbow Six: Vegas, Splinter Cell, Assassin’s Creed) op het ambitieuze project Far Cry 2. De nadruk zal in Far Cry 2 volledig liggen op grimmig realisme, en geen sci-fi elementen zoals we die in de eerste Far Cry-game nogal eens aantroffen. We hoeven dus zeker niet bang te zijn om rare mutanten ineens tegen te komen. Toch komen we wel monsters tegen, maar dan als metafoor voor gruwelijke mensen. De grootste verrassing die Far Cry 2 brengt is dat jij, de hoofdpersoon, geรฏnfecteerd bent met het malaria-virus. Je zult tijdens je avonturen steeds op zoek moeten blijven naar de juiste medicijnen om niet nog zieker te worden. Het medicijn geeft je extra kracht en betere weerstand tegen aanvallen en verwondingen, maar als je te lang zonder medicijn speelt zal je zelf langzaam maar zeker veranderen in een bijzonder ziek persoon. Ubisoft heeft hiervoor een speciaal levelling systeem ontwikkeld voor je character. Een ander speciaal systeem is gericht op je verwondingen. Regelmatig zal je ‘normale’ schade oplopen, maar zo af en toe kan je ook dusdanig serieus gewond raken dat het nodig is om ter plekke jezelf te behandelen. Denk hierbij aan het verwijderen van een kogel uit je lichaam en het verbinden van een bloedende wond. Als je niets aan zulke verwondingen doet zullen ze je altijd fataal worden en je bent tevens meteen dood als je neergeschoten wordt terwijl je bezig bent met het verzorgen van een verwonding. Gelukkig heeft Ubisoft al aangegeven dat je niet om de haverklap te maken krijgt met zulke opspelende wonden.

Wil je meer weten over Far Cry 2? Lees dan ook eens onze hands-on preview.

Far Cry 2 staat gepland voor oktober van dit jaar en verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  jesse888's avatar

  omg dit spel word zooo laip ๐Ÿ˜†

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Geweldig wordt dit. Naast Gears 2 al de 2e game die ik zal pre-orderen. 8) ๐Ÿ˜€

 3.   
  Alias's avatar

  Echt zow vet. Zie ik het nou goed dat hij bij 1.21 zijn pols uit de kom heeft ofzo en dat hij hem terug in de kom douwt?? Dit word echt een must have voor mij 8)

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Van dit krijg ik het koud en kippenvel van ๐Ÿ˜€

 5.   
  Darkknight's avatar

  ik vind het gaaf omdat de game zoveel mogelijk heden geeft en zoveel vrijheid

 6.   
  ps3 gek's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Van dit krijg ik het koud en kippenvel van ๐Ÿ˜€ "

  Terwijl Afrika eigenlijk een erg warm gevoel geeft ๐Ÿ™„

  Ik denk dat ik deze game graag in huis haal wanneer het zo ver is. ๐Ÿ˜›

 7.   
  pepijn112's avatar

  Alias schreef, "Echt zow vet. Zie ik het nou goed dat hij bij 1.21 zijn pols uit de kom heeft ofzo en dat hij hem terug in de kom douwt?? Dit word echt een must have voor mij 8) "

  kan je pols uit de kom gaan? dat is toch alleen bij je arm(schouder) kan het ook mis hebben! correct me if I’m wrong
  maar ik ga wel vast een tent kopen om voor de winkel te slapen zodat ik hem als eerst van nederland(na de verkoper ๐Ÿ˜› ) in me hand heb !!!!! ๐Ÿ˜€

 8.   
  Gamer_addict's avatar

  ik moe da spel hebben ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 9.   
  Alias's avatar

  pepijn112″][quote=”Alias schreef, "…. "

  ….[/quote]

  Aangezien je verbeterd wil worden als je het fout hebt, het volgende:

  Het polsgewricht is inderdaad een ander soort gewricht als het schoudergewricht, dat klopt. Het polsgewricht is een 2-assig eigewricht en het schoudergewricht is een kogelgewricht. Maar het principe van uit de kom gaan is hetzelfde, de kop schiet uit de kom en daardoor wordt de beweeglijkheid van het gewricht verminderd.

  dus het kan ook bij je pols en heb het stukje op het internet gevonden ๐Ÿ˜‰

  En de verkoper heeft hem ook niet als eerste in de hand er is ook nog iemand die het naar de winkel brengt, die heeft het weer van de hoofdverdeling, die weer van de inpakafdeling. Dus als je daadwerkelijk als eerste een game in je handen wil hebben zou je hoofd van de ontwikkelafdeling moeten worden. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰

 10.   
  pepijn112's avatar

  Alias schreef, "

  ”pepijn112″ schreef, "[quote=”Alias”]…. "

  …."

  Aangezien je verbeterd wil worden als je het fout hebt, het volgende:

  Het polsgewricht is inderdaad een ander soort gewricht als het schoudergewricht, dat klopt. Het polsgewricht is een 2-assig eigewricht en het schoudergewricht is een kogelgewricht. Maar het principe van uit de kom gaan is hetzelfde, de kop schiet uit de kom en daardoor wordt de beweeglijkheid van het gewricht verminderd.

  dus het kan ook bij je pols en heb het stukje op het internet gevonden ๐Ÿ˜‰

  En de verkoper heeft hem ook niet als eerste in de hand er is ook nog iemand die het naar de winkel brengt, die heeft het weer van de hoofdverdeling, die weer van de inpakafdeling. Dus als je daadwerkelijk als eerste een game in je handen wil hebben zou je hoofd van de ontwikkelafdeling moeten worden. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  in iedergeval iets om naar vooruit te kijken ๐Ÿ˜›

 11.   
  -050- Critical's avatar

  een gruwleijke trailer ๐Ÿ˜ฎ

 12.   
  WhySoSerious?'s avatar

  ZIEK!!! DIT SPEL WORD ZOOO WREED ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ 8) 8)