Killzone 2 krijgt een multiplayer beta

De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games heeft vandaag bekend gemaakt dat er zeker een multiplayer beta van Killzone 2 zal komen. De game werd tijdens de E3 getoond aan het publiek en een woordvoerder van Guerrilla gaf aan dat ze graag later dit jaar nog feedback van de fans wil vergaren.

Ook werd er gemeld dat we mogelijk coöperatieve spelmodi kunnen verwachten bij toekomstige downloadable content, hoewel hier niet verder over gesproken werd. Tijdens de Leipzig Games Convention, eind augustus, zal men meer details onthullen over de multiplayer en wellicht ook omtrent de beta.

Na het aardig succesvolle Killzone wordt er nu veel verwacht van Killzone 2, het vervolg dat al in 2005 op de E3 werd aangekondigd. Killzone 2 is een futuristische shooter – en ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games – die zich op de planeet Helghan zal afspelen. Daar moet je gemuteerde mensen in grote getalen afmaken. Dat zal niet geheel gladjes verlopen, aangezien deze tegenstanders onder andere het weer kunnen manipuleren.

Wil je meer weten over Killzone 2? Lees dan eens onze Fast Forward!

Killzone 2 wordt in februari 2009 verwacht voor de PlayStation 3.

 1.   
  ricklolps3's avatar

  ooooooooo dit word denk ik echt een topper hoor 😆

 2.   
  generalwarstar's avatar

  wow cool zeg

 3.   
  Gamer_addict's avatar

  ik heb gene playstation 3 🙁 😥 🙁

 4.   
  Gamer_addict's avatar

  maar toch zalig
  😳