Kippenvel op de armen door next-gen screens Silent Hill: Homecoming

Liefhebbers van het bekende kippenvel op de armen kunnen over een kleine twee maanden weer hun hart ophalen aan een nieuw deel van Silent Hill. Silent Hill: Homecoming zal dan voor het eerst op de current gen consoles verschijnen. Vandaag kun je weer enkele screenshots bekijken.

De Silent Hill serie is inmiddels als weer bij zijn vijfde deel aanbeland en dit deel wordt gemaakt door Amerikaanse ontwikkelaar The Collective met hulp van één van de scheppers van de populaire horror-serie, Akira Yamaoka. Silent Hill: Homecoming speelt zich af in het bekende universum, alleen de hoofdpersoon is nieuw. Alex Shepherd is 22 en een oorlogsveteraan die wakker wordt in een ziekenhuis. Hij heeft daar een visioen van zijn broer Joshua die in de problemen zit en Alex gaat naar zijn ouderlijk huis om te kijken wat er aan de hand is. Als hij daar aankomt is zijn familie weg en het huis verdrinkt bijna in de maar al te bekende mist…

Silent Hill: Homecoming zal eind september uitgebracht worden voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Vinstaro's avatar

    Ik heb laatst Bioshock gezien en als je een echt Horror spel en spetterende graphics wil kopen is dat Bioshock, dit spel lijkt me net als The Ring lijkt eng maar als je hem eenmaal heb je gezien heb je heel je avond verpest want het is echt niks aan en dat denk ik ook over dit spel!!

  2.   
    Gamer_addict's avatar

    zo’n graphics echt goed’echt spooky 😛 ) het spel ook wel 😳