Releasedatum Tomb Raider: Underworld bekend

Eidos Interactive heeft vandaag bekend gemaakt dat de nieuwste telg in het Lara Croft universum, Tomb Raider: Underworld, in Europa uit zal komen op 21 november. De releasedatum is voor alle platforms waar de game op verschijnt hetzelfde. Patrick Melchiott van het Europese distributieteam van Eidos voegde daar het volgende aan toe:

  “We’re thrilled to bring back Lara Croft and Tomb Raider at Christmas time on all formats. […] Lara Croft has never looked, acted or played so realistically before. Tomb Raider: Underworld will delight fans and gamers alike as well as being a great gift for the Christmas season!”

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.
Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Tomb Raider: Underworld zal op 21 november uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 2 en 3, Wii, DS en PC.

 1.   
  Alias's avatar

  Ik ben ook wel benieuwd naar deze game maar wat komt er toch een hoop uit in het najaar en de winter zeg.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik ben ook erg benieuwd naar deze game

 3.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Hoezo europa wanneer is die dan in U.S uit? want ik ga hem ******** dus dan is ie voor mij misschien eerder want dat is vaak wel met anderen games 😀

 4.   
  generalwarstar's avatar

  jipie!!!een nieuwe tombraider!!!ik hou van die spelletjes 😀 ze zijn cool

 5.   
  ricklolps3's avatar

  Crimineeltj schreef, "ik ben ook erg benieuwd naar deze game"

  dan ben k ook benieuwd 😆

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  kep alle tomb raiders games al gespeeld en deze ga ik zeker weten ook wel spelen 😛

 7.   
  D-eeJay's avatar

  *cheer* alweer zo’n Tombraider game, las dat deze wel stukkie beter is.. maar eerst zien dan geloven