Wii Sports Resort aangekondigd; Wii MotionPlus gratis erbij

Wii Sports Resort, het vervolg op het razend populaire Wii Sports, is vandaag door Nintendo aangekondigd voor de Wii. Het zal gebruik maken van de Wii MotionPlus, Nintendo’s verlenging voor de WiiMote die bewegingen beter registreert, en het kleine apparaatje zal bij Wii Sports Resort zitten. In Wii Sports Resort gaat het om sporten die je voornamelijk bij doet als je op een exotisch resort bent, zoals waterskiën, frisbee’s gooien en, voor Nintendo blijkbaar dé activiteit aan het strand, zwaardvechten.

Wii Sports Resort verschijnt voor de Wii in de lente van 2009.

 1.   
  jesse888's avatar

  yeh ik ben een groot fan van wii sports dus ook deze MOET ik hebben 😆

 2.   
  Robbie0345's avatar

  Zal beter gaan als de vorige met die Motion controller. Ben benieuwd. Wii sports was erg verslavend, maar ik vind er nu weinig meer aan eerlijk gezegd. Die nieuwe Sports Island lijkt mij ook wel goed, check: http://www.wiihome.nl/products/nintendo-wii-games/alle-games/sports-island-wii.htm

 3.   
  D-eeJay's avatar

  ”Robbie0345″ schreef, "Zal beter gaan als de vorige met die Motion controller. Ben benieuwd. Wii sports was erg verslavend, maar ik vind er nu weinig meer aan eerlijk gezegd. Die nieuwe Sports Island lijkt mij ook wel goed, check: http://www.wiihome.nl/products/nintendo-wii-games/alle-games/sports-island-wii.htm"

  de ”L” vergeten achter je site? 😆