Fable 2 bevestigd voor oktober

Tijdens de E3-presentatie van Microsoft mocht uiteraard Fable 2 ook niet ontbreken. Men liet een kort stukje gameplay zien tijdens een demonstratie. Interessanter was de uitspraak achteraf, omtrent de releasedatum. Blijkbaar is de game inmiddels klaar en werkt men vooral aan het wegwerken van bugs. Zodoende kon er al een meer specifieke releasedatum gemeld worden: oktober. Nog drie maanden geduld dus…

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 verschijnt in oktober voor de Xbox 360.

 1.   
  Ma-x-rinus's avatar

  En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

  haha mijn favorite deel denk ik 😛

 2.   
  Kilerden's avatar

  FABLE 2 FTW

  leuke presentatie btw op de E3.