Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Red Faction: Guerilla Destruction Trailer

Red Faction: Guerilla, het derde deel in de Red Faction serie, is aangekondigd. Alweer keer je terug naar het geterraformde Mars om strijd te leveren tegen de Earth Defense Force. Dit keer vanuit het derde persoons perspectief en met een nieuw coversysteem bij de hand. Je mag het hoofdkwartier van de Earth Defence Force dus steen voor steen af gaan breken. Net zoals zijn voorgangers zal Red Faction: Guerilla weer bol staan van de explosieve actie en ook een uitgebreide, vernietigbare omgeving speelt weer een grote rol in deze shooter. Hiervoor heeft men een speciale technologie ontwikkeld om zeer destructief te kunnen spelen. De ontwikkeling is in handen van Volition, die eerder al verantwoordelijk was voor de originele Red Faction en meer recent Saints Row. Red Faction: Guerilla verschijnt in het eerste kwartaal van 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu deze destruction trailer.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Waarom komen de laatste tijd nou opeens zo veel super vette games uit?? ik heb echt geen tijd om die allemaal te gaan spelen ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰

 2.   
  jungler's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Waarom komen de laatste tijd nou opeens zo veel super vette games uit?? ik heb echt geen tijd om die allemaal te gaan spelen ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰ "

  kheb da zelfde probleem ๐Ÿ˜• speel bijna elke dag in de vakantie 5 games ๐Ÿ™„

 3.   
  -050- Critical's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Waarom komen de laatste tijd nou opeens zo veel super vette games uit?? ik heb echt geen tijd om die allemaal te gaan spelen ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰ "

  geld telt voor mij ook mee ik kan niet alles kopen. ubisoft launcht alles in het najaar ๐Ÿ™ oop bia na maar die komt in hetzelfde kwartaal

 4.   
  A7XsynG's avatar

  k snap het niet egt ๐Ÿ˜† is het nou de bedoeling om gebouwen te mollen ofzo? ๐Ÿ˜†