Verrassende onthulling van Capcom’s Flock

Toen vorige week de E3 line-up van Capcom onthuld werd, viel al snel op dat men een nogal geheimzinnig project in ontwikkeling had: Flock. Over deze game was nog niets bekend, tot vandaag… De mensen van IGN hebben een eerste blik mogen werpen op Flock en de insteek van de game kan toch wel erg verrassend genoemd worden.

Flock is een game voor de PC, het PlayStation Network en Xbox Live Arcade. In de game verdwijnen steeds meer verschillende boerderijdieren en mysterieuze buitenaardse wezens lijken hier verantwoordelijk voor. De grap hierbij is dat jij als speler de controle hebt over een ruimteschip en er dus voor mag zorgen dat jouw UFO diverse dieren richting het moederschip leidt.

Je kunt Flock zien als een moderne variant van Lemmings, maar dan vanuit een ander perspectief en met een aangepaste gameplay. In meer dan vijftig verschillende levels moet je vier soorten dieren naar je moederschip leiden, namelijk schapen, koeien, varkens en kippen. Elk dier vereist een specifieke aanpak om geleid te kunnen worden. Daarnaast kent Flock ook een level editor, zodat je zelf nieuwe levels en uitdagingen kunt ontwerpen.

Flock verschijnt eind 2008 voor de PC, het PlayStation Network en Xbox Live Arcade.

  1.   
    Tha Destiny's avatar

    Ziet er leuk en vrolijk uit 🙂

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    vreemde game is dit volgens mij 😛

  3.   
    Tadao's avatar

    weird indeed O.o

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Wel geinig. Lemmings bleek ook erg verslavend dus misschien word Flock dat ook wel. 🙂