Electronic Arts toont E3 line-up

Als er een gameproducer is die bekend staat om zijn grote uitpakken op gameconferenties, dan is Electronic Arts wel. Nu weten wij als gamers nog niet hoe en waar het allemaal gaat gebeuren wat betreft EA op de E3, maar gelukkig weten we wel wát EA gaat tonen op de E3. Vandaag verscheen namelijk EA’s line-up voor de beurs in Los Angeles.

EA’s pakket van games bestaat uit onder anderen Spore, Madden NFL 09, Mirror’s Edge, Dead Space, MySims Kingdom, Littlest Pet Shop en Mercenaries 2: World In Flames. Naast deze titels zullen ook nog Tiger Woods PGA Tour 09, FaceBreaker, MySims voor de PC, Harry Potter en de Halfbloed Prins en stormloper Crysis Warhead aandacht krijgen. Tevens zal EA ook nog enkele iPod en GSM games aankondigen, waarvan de titels nog onbekend zijn.

We zijn in ieder geval wel verzekerd van wat vers gamevoer, dus blijft GamesNet goed in de gaten houden!

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  ik verheug me het meeste op Dead Space, Mercenaries 2 en Spore 😛 En natuurlijk nog wel meer games maar die staan hier nu niet tussen

 2.   
  Ika Q's avatar

  Mirror’s Edge, Dead Space en Mercenaries 2 kijk ik zeker naar uit.

 3.   
  Ma-x-rinus's avatar

  aww ik kan niet wachten tot Spore uitkomt 🙄 de creature creator was egt cool 😀

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik ben het meest geïntereseerd in Spore en Mirror’s Edge 🙂

 5.   
  Erikgame's avatar

  Zoals altijd weer niks, ik wacht nog steeds op een goede titel.

 6.   
  Alias's avatar

  Van de ipod weet ik er zowiso al eentje die daar op komt namelijk SPORE, ze hebben namelijk een tijdje terug al aangegeven dat deze ook op de ipod zal verschijnen. 😉

 7.   
  RinusReetRidder's avatar

  ”Cheatnow11″ schreef, "Zoals altijd weer niks, ik wacht nog steeds op een goede titel."

  Het blijft je eigen smaak/mening, maar met grote titels als Mirror’s Edge, Spore, Dead Space, Mercenaries 2 en Crysis Warhead lijkt het me toch wel erg dom om te zeggen dat het “zoals altijd weer niks” is.