[Update] Too Human-demo op Xbox Live

Al tijden in productie en nog steeds langverwacht onder de hack-and-slash fanaten, is Too Human. De game zal straks ook op de E3 aanwezig zijn en vorige week werd al bekend gemaakt dat er een demo in de planning stond.

Microsoft laat vandaag weten dat deze demo vanavond rond 19.00 op Xbox Live zal verschijnen. In de demo zal je het volledige eerste level van Too Human kunnen spelen.

Update:
De demo is, eerder dan verwacht, al op Xbox Live verschenen. Voor iedereen die alvast een voorproefje van Too Human wilt, kan je nu het 1,09GB grote bestand van de Marketplace plukken.

In Too Human wordt het gehele heelal beheerst door een overmacht van verschillende robotrassen met allerlei slechte bedoelingen. Jij speelt Balder, een mens die met behulp van biogenetische aanpassingen en krachten een ware nachtmerrie is voor de eerdergenoemde vijand. Samen met een klein rebellenlegertje moet je ervoor zorgen dat de ijzerwinkels tot schroot worden verwerkt en niemand meer kwaad kunnen doen.

Wil je meer weten over Too Human? Check dan ook eens onze Fast Forward.

Too Human zal op 29 augustus uitgebracht worden voor de Xbox 360.

 1.   
  Carmen07's avatar

  Weet niet of dit wel zo goed zal zijn. Ga de demo zeker eens proberen. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™„

 2.   
  Standley16's avatar

  pas 8 % binnen traag internet :S

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  nog 0:P

 4.   
  Ika Q's avatar

  Heb em net binnen. Is best een tof spel, hoe ze Sci-fi en Mythologie bij elkaar doen. Bij dit spel vecht je meer met je analoge sticks. Is best ingewikkeld maar naar een paar keer spelen zul je het wel onder de knie krijgen. Ik ga de game zeker pre-orderen, mag dan misschien geen super game zijn ik heb me wel ermee vermaakt. 8)

 5.   
  DarthSkater's avatar

  Zit er ook een online gedeelte in in die demo?

 6.   
  mitchelltje9's avatar

  vet ๐Ÿ™‚