Derde speed art trailer van Prince of Persia recentelijk verschenen

Ook zo genoten van de zogenaamde “speed art trailers” van de nieuwe Prince of Persia? Dan heb ik goed nieuws voor je, want recentelijk verscheen de derde speed art trailer op het web, waarmee we kunnen genieten van de tekenkunsten van de grafisch designer terwijl hij een hunter tekent. Bekijk ‘m nu snel. Óf, bekijk hem in slow motion.


In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven.
De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus.

De nieuwste Prince of Persia zal in het vierde kwartaal van 2008 uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en DS.

 1.   
  martyntjee's avatar

  mooie tekening 😛

 2.   
  samus's avatar

  kom er maar es op 😮

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  martyntjee schreef, "mooie tekening :P"

  Ja zeker weten, maar ik heb liever gameplay beelden 😛

 4.   
  jesse888's avatar

  waarom wel voor de ds en niet voor de wii 😕

 5.   
  Vinstaro's avatar

  Dit word ecgt zo’n bruut f*king vet spel, hopelijk word het iets met die nieuwe graphics maar ik heb de volste vertrouwen in Ubisoft ze komen altijd wel met iets goeds!!:D

 6.   
  cheanta's avatar

  prachtig hoe ze dat doen!

 7.   
  mitchelltje9's avatar

  ik heb zo’n zin in deze game 🙂