Eerste details opgedoken van nieuwe Wolfenstein game

De laatste editie van Game Informer heeft de primeur gehad om meer details bekend te maken van de nieuwe Wolfenstein game. Het spel is voorzien van de werktitel Wolfenstein en de ontwikkeling is in handen van Raven Software. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook de nazi’s zijn weer van de partij. De nazi’s zijn echter druk bezig met het experimenteren met occulte krachten uit The Shroud, een alternatieve werkelijkheid van de stad waarin alles zich afspeelt.

De game is gesitueerd in รฉรฉn grote stad, waarbij je nieuwe delen vrij kunt spelen door missies en quests te voltooien. Ook kom je zelf af en toe in de andere dimensie van The Shroud terecht. Gedurende de game word je ook soms bijgestaan door computergestuurde hulptroepen. Hoofdpersoon in Wolfenstein is weer B.J. Blazkowicz en hij beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten om het op te nemen tegen de nazi’s.

Verdere details over platformen of releasedata zijn niet onthuld.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dus als ik het goed begrijp word dit weer een singleplayer game?? ๐Ÿ™‚

 2.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  cool

 3.   
  jesse888's avatar

  laip wolfenstein ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›

 4.   
  Sacul's avatar

  I love wolfenstein!

  RTCW MP mijn favoriete game tot nu toe! ๐Ÿ™‚ Ik kijk hier zeer naar uit, als vond ik de MP van rtcw veel beter dan de SP.

 5.   
  Quadro56's avatar

  Kijk hoe ze het schrijven enzo lijkt alles prima maar is er ook gedacht aan de online versie van de game??? ๐Ÿ˜•

 6.   
  Neolite's avatar

  Goeie herinnering aan wolfenstein 8), En als ze hier een multiplayer instoppen die nog beter is dan Wolfenstein enemy territory. ๐Ÿ™‚