Empire: Total War in de planning voor februari 2009

De Total War reeks, en met name de laatst verschenen game Medieval II: Total War, is een groot succes. Veel gamers waren dan ook bijzonder blij met de aankondiging van Empire: Total War.

Lange tijd leek de game ergens dit jaar te verschijnen, maar inmiddels is bekendgemaakt dat we nog iets langer geduld moeten hebben. Empire: Total War staat nu in de planning om medio februari 2009 wereldwijd uitgebracht te worden.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Empire: Total War verschijnt medio februari 2009 voor de PC.

 1.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  YYYEAAAAHHHHH !!! 😀 😀

 2.   
  Sandrus Castus's avatar

  Ach, geduld is een schone deugd. 8)

 3.   
  assassin_MKA's avatar

  Ik heb geen geduld 😆

 4.   
  pepijn112's avatar

  ik denk dat ik in de tussen tijd maar ga sparen voor een boot en hem zelf tot zinken ga brengen 😛

 5.   
  jesse888's avatar

  laip 😆

 6.   
  zultrax's avatar

  hopelijk komt deze ook voor de console want me pc trok medieval 2 total war al niet dus daar ging 50 euro 😥

 7.   
  Bub’z's avatar

  zultrax schreef, "hopelijk komt deze ook voor de console want me pc trok medieval 2 total war al niet dus daar ging 50 euro 😥 "

  Daar zou ik maar niet op hopen…

  Ik hoop zeker dat hij goed word. Heb tegen die tijd nieuwe pc bij mekaar… muhaha.

 8.   
  none's avatar

  ja, total war is goed