Geruchten over nieuw Ubisoft project met Jade Raymond

Volgens de website Gamekyo is Ubisoft bezig met een nieuw project. Het is echter niet zomaar een project: de producer is Jade Raymond, bekend van onder andere Assassin’s Creed.

Het spel, dat I Am Alive heet, is een first-person spel dat zich afspeelt in Chicago, nadat deze stad is getroffen door een aardbeving. Het zal geen al te bloederig spel worden, maar er is wel de mogelijkheid tot vechten. Volgens Gamekyo zal het spel verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Volgends de geruchten zullen we meer over deze game horen op de E3, en volgens dezelfde geruchten zal er een speelbare demo aanwezig zijn op de Leipzig Games Convention. Overigens weigert Ubisoft ook maar iets te zeggen over dit project, laat staan dat men het project wil bevestigen. We zullen dus nog even af moeten wachten of deze game er echt komt…

 1.   
  assassin_MKA's avatar

  En waar blijft onze assassins creed 2 ? 🙁

 2.   
  ChielB's avatar

  Die zullen ze zeker niet gaan rushen. En daarnaast is Jade Raymond producer, dus grote kans dat ze straks 2 projecten doet of alleen het eindtraject van Assassin’s Creed 2, voor de verkoopcijfers en leuke foto’s. 😉

 3.   
  Tom's avatar

  ChielB schreef, "Die zullen ze zeker niet gaan rushen. En daarnaast is Jade Raymond producer, dus grote kans dat ze straks 2 projecten doet of alleen het eindtraject van Assassin’s Creed 2, voor de verkoopcijfers en leuke foto’s. 😉 "

  Leuke foto’s, jij zegt? 🙂

 4.   
  Ment@l's avatar

  daar zijn wel leuke foto’s van te maken 😀 😉

 5.   
  Alias's avatar

  Ben benieuwd, klinkt al weer mooi FPS, Chicaco, aardbeving mogelijkheid tot…. 🙂

 6.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Kick Ass !
  Maar heb liever Assasins Creed 2 !! 😆