Gamersnet.nl

Volledige tracklist Rock Band 2 uitgelekt?

Onlangs leek het er al op dat een deel van de Rock Band 2 tracklist was uitgelekt en eerder vandaag werden al tien nummers bevestigd. Nu gaan we weer een stapje verder, want in een online verschenen filmpje zapt iemand langs alle negen groepen met tracks uit Rock Band 2.

Deze volledige lijst is logischerwijs nog niet bevestigd, maar de kans is groot dat we nu al weten welke nummers in de game zullen zitten. Kijk onderaan dit bericht voor een overzicht van de groepen en de vermoedelijke nummers.

Rock Band 2: The Opening Act is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm overgiet naar de next-gen consoles. De Rock Band-games worden ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die aan de wieg stond van de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Rock Band 2: The Opening Act introduceert vernieuwde instrumenten, maar je accessoires uit het eerste deel zijn ook nog steeds te gebruiken. Daarnaast is het tweede deel ook backwards compatible met liedjes die je gedownload hebt voor het eerste deel, welke dus gratis te gebruiken zijn in The Opening Act. Daarnaast is de standaard tracklist van Rock Band 2: The Opening Act voorzien van allemaal master tracks.

Rock Band 2: The Opening Act moet vanaf september in de Amerikaanse winkels liggen voor de Xbox 360, de PlayStation 3-versie volgt later. Een Europese releasedatum is vooralsnog onbekend. Het is zelfs nog onzeker wanneer en óf het eerste deel hier nog gaat uitkomen.