Blizzard is nog steeds op zoek naar de juiste console

De Chief Operating Officer (COO) van Blizzard, in de persoon van Paul Sams, heeft in een gesprek met MTV Multiplayer gezegd dat Blizzard regelmatig contact heeft met de verschillende console fabrikanten. Er zijn vaak gesprekken over dingen die nog moeten komen en hoe Blizzard daarbij betrokken kan zijn.

  I think all of them would like to see Blizzard games on their systems. […] for us it’s all about making the right game for the right platform, and thus far we haven’t found the right one for our franchises.”

Ondanks al het praten lijkt Blizzard dus niet van plan te zijn om binnenkort een van hun populaire franchises naar een console te brengen, hoewel de geruchtenmolen alweer spreekt van Diablo 3 voor de console. De tijd zal het leren.

 1.   
  N360Gamer's avatar

  Ik zou voor de 360 gaan: mooie grafics en een goeie online-functie. Alleen het nadeel is natuurlijk wel dat mensen daar voor moeten betalen.

 2.   
  Alias's avatar

  Elk platform heeft zo zijn voor en nadelen. Ik persoonlijk ga voor de pc. Je kunt er meerdere kanten mee op. Maar de besturing van de wii blijft toch uniek. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  jesse888's avatar

  ik ga voor de pc ๐Ÿ˜†

 4.   
  fearblaster's avatar

  ik denk dat de pc het meest geschikt is voor diablo een waardige pc-rpg

 5.   
  Ika Q's avatar

  Ik zou het best op de ps3 versie zien. Je kunt er een keyboard aan sluiten en gratis online, net zoals op de pc. Tegenover de 360, dan zit je toch met die controls, behoorlijk beperkt. Maar verders zie ik dit niet snel gebeuren dat Diablo 3 op console komt, het is en zal voor mij altijd een pc-game zijn.

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ika Q schreef, "Ik zou het best op de ps3 versie zien. Je kunt er een keyboard aan sluiten en gratis online, net zoals op de pc. Tegenover de 360, dan zit je toch met die controls, behoorlijk beperkt. Maar verders zie ik dit niet snel gebeuren dat Diablo 3 op console komt, het is en zal voor mij altijd een pc-game zijn."

  Op een xbox 360 kan je net zo goed een toetsenbord opaansluiten als de console maar een usb poort heeft ๐Ÿ˜‰