Ubisoft heeft geen invloed op Prince of Persia film

De onlangs aangekondigde verfilming van de Prince of Persia games is inmiddels vol in productie. Met een cast vol A-acteurs belooft het een waar commercieel spektakel te worden.

Jake Gyllenhaal, onder andere bekend van The Day After Tomorrow en Brokeback Mountain, neemt de rol van de Prins op zich. Hij wordt vergezeld door opkomend talent Gemma Arterton, die de vrouwelijke hoofdrol op zich neemt, en daarnaast hebben ook acteerkanonnen Alfred Molina en Ben Kingsley zich ingeschreven voor het project.

Vandaag liet Ubisoft weten dat zijzelf vrijwel niks te maken heeft met de film. Blijkbaar oefenen ze geen invloed uit op het project, wat lichtelijk opmerkelijk is aangezien ze toch echt alle Prince of Persia games direct hebben ontworpen.

  “The new Prince of Persia film is a collaboration between [Prince of Persia creator] Jordan Mechner and Disney. Ubisoft has no involvement.”

Wat dit betekent voor het uiteindelijk resultaat moeten we afwachten, maar het feit dat de vormgevers van de franchise geen medezeggenschap hebben over ontwikkeling van de film, zou kunnen betekenen dat de film minder op de games zal lijken dan fans graag zien.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Als de achtergrond muziek van Warrior Within er maar wel in zit, dan wordt het nog wel een vette film ๐Ÿ˜›

 2.   
  Hitman047's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Als de achtergrond muziek van Warrior Within er maar wel in zit, dan wordt het nog wel een vette film ๐Ÿ˜› "

  Idd ๐Ÿ˜‰

 3.   
  D-eeJay's avatar

  Heb opeens een stuk minder hoop voor de film… ik hoop dat die hoop niet op het uiteindelijke resultaat effect heefts ๐Ÿ˜›

 4.   
  Alias's avatar

  Misschien dat de ontwikkelaars het wat minder vinden dat ze er geen invloed op hebben. Maar zolang het een goede film word is er niks mis mee. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Carmen07's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Als de achtergrond muziek van Warrior Within er maar wel in zit, dan wordt het nog wel een vette film ๐Ÿ˜› "

  Dat was zeker lekkere muziek ja.

  ๐Ÿ™‚