Konami kondigt Eledees op Nintendo DS aan

Konami Digital Entertainment GmbH heeft aangekondigd dat de populaire Eledees terugkomen. De schattige, energierijke wezens verschijnen deze winter in Europa voor de DS in het gloednieuwe spel Eledees: De avonturen van Kai en Zero.

Eledees: De avonturen van Kai en Zero is een directe opvolger van de Wii game en voegt een mysterieuze kant toe aan het verhaal. De twee titelhelden worden door een magische bus, uitgevonden door de vader van Kai, getransporteerd naar een mysterieus gebied. Terwijl het duo gewend raakt aan de nieuwe omgeving, hebben ze al hun vaardigheden nodig om Eledees te verzamelen om ze te helpen vooruit te komen. Het speciale ‘vanggeweer’ van Kai, waarmee hij de wegglippende Eledees kan grijpen en objecten kan optillen, manipuleren en verplaatsen, blijkt hierbij erg nuttig.

Behalve Eledees opsporen om apparaten van stroom te voorzien, worden spelers ook uitgedaagd om een nieuwe soort ‘Omega’ Eledees te vinden, die meer kunnen dan de gewone Eledees en Kai vergezellen door de verschillende levels heen. Naarmate het spel vordert, moeten Eledees gevonden worden die verborgen gebieden kunnen lokaliseren, water kunnen bevriezen en donkere gebieden verlichten, die later in het spel van pas komen.

De DS game heeft meer uitgebreide multi-player elementen dan het spel voor de Wii. Spelers kunnen een-op-een met elkaar strijden met de Nintendo DS Wi-Fi service, maar ook met vier spelers tegelijk op zoek gaan naar de wandelende energiebronnen.

Eledees: De avonturen van Kai en Zero zal deze winter verschijnen voor Nintendo DS.

 1.   
  xizaaR's avatar

  Niet echt een game waarop ik zit te wachten.

 2.   
  stefaandw's avatar

  Soviet Gamer schreef, "Niet echt een game waarop ik zit te wachten."

  ik ook niet :p