Crysis Warhead voorzien van uitgebreide multiplayer

Eind dit jaar komt Crysis Warhead uit voor de PC en naast een andere kijk op het verhaal uit de originele game, biedt Warhead uiteraard ook veel actie in de multiplayer. Volgens een bericht op Amazon.com zal de multiplayer in Crysis Warhead geen simpele kopie worden van de multiplayer uit de eerste Crysis-game.

Amazon meldt namelijk dat Warhead voorzien zal worden van Crysis Wars, een uitgebreide, nieuwe multiplayer ervaring met nieuwe online spelmodi en 21 mappen. Van deze mappen zijn er zeven geheel nieuw gemaakt voor Warhead.

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis Warhead zal in de herfst verschijnen voor de PC.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Deze wordt volgens mij ook als expansion goedkoop geprijsd. Ga em dan wel halen. 🙂

 2.   
  Verwijderen's avatar

  Dus het is dan ook echt zo dat je de eerste Crysis gewoon moet hebben voordat je Warhead kunt installeren?

 3.   
  Rikki's avatar

  Nee, volgens mij hoeft je Crysis niet te hebben hiervoor. Omdat het dacht ik een Stand Alone expansion was.

 4.   
  ChielB's avatar

  De eerste regel van de game-info zegt het eigenlijk al, toch? 😉

 5.   
  GraveDevil's avatar

  Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC.

  Oftewel: Een utibreiding waarbij je het eerste deel niet nodig hebt. De multiplayer uit de eerste Crysis was ook gewoon 3x niks. Heb het misschien net een weekje gespeeld ofzo. Ze hadden het CoD4 principe erin moeten zetten, dan was ie gewoon geweldig geweest.

 6.   
  Xynetor's avatar

  En maakt het uit of hij niet een stand-alone expantion is zodra hij uit is koop je gewoon de gehele bundel van Crysis + Expansion voor 50 euro???

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  Xynetor schreef, "En maakt het uit of hij niet een stand-alone expantion is zodra hij uit is koop je gewoon de gehele bundel van Crysis + Expansion voor 50 euro???"

  ik hoef em niett

 8.   
  jac___20's avatar

  ben benieuwd, en ja de multiplayer in het orgineel is ook niet leuk te noemen.
  aan de single player heb ik me toch best vermaakt, dus ik hoop dat ik dat bij deze ook weer ga krijgen.