EA ontkent skateboard omhulsel voor Balance Board

Eerder berichtten we nog dat de ontwikkelaars van Skate It erover dachten een extra omhulsel mee te leveren bij het spel Skate It, omdat tijdens het spelen spelers de neiging hebben om hun positie op het Balance Board te veranderen, waardoor de besturing van het spel niet meer goed werkt. Jay Balmer, gameplay producer van Skate It, ontkent deze geruchten nu echter. Hij beweert nog nooit gehoord te hebben over dit omhulsel voor het Balance Board, en zegt dat deze er waarschijnlijk ook niet gaat komen.

Het is mogelijk dat EA nog van gedachten veranderd, of dat een third party een skateboardomhulsel voor het Balance Board zal produceren.

Skate It is een spin-off van Skate, de bekende skategame voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game wordt geen port van de originele game, maar zal een geheel nieuwe game zijn. Uiteraard zal de game wel veel kenmerken hebben van zijn voorloper, zoals bijvoorbeeld het naderhand opnieuw kunnen bekijken van de tricks die je hebt gedaan.

Skate It zal voor de Wii gebruik maken van het Balance Board, maar kan ook gespeeld worden met alleen de Wii-mote en de nunchuk. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Wel heeft Scott Blackwood, de executive producer van Skate It, aangegeven het spel nog in 2008 uit te willen brengen.

 1.   
  Erikgame's avatar

  Ze zullen wat extra’s toevoegen aan een game. De rotschoften!

 2.   
  Capp's avatar

  Ik hoop het voor die gene die het spel hebben. 😉

 3.   
  ricklolps3's avatar

  Capp schreef, "Ik hoop het voor die gene die het spel hebben. :wink:"

  ja want het is best vet zoooon omhulsel 🙂