Enkele gruwelijke, nieuwe Gears Of War 2 screenshots

“Well, that spared me some ammo”, zei hoofdpersoon Marcus Fenix rustig nadat hij doodleuk een bloeddorstige Locust doorzaagde, geen wonder dat Gears of War een succes was. Ook Gears of War 2 loopt al goed storm bij menig gamer en vandaar dat we wat verse screenshots voor jullie klaar hebben liggen van de veelverwachte game.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Wil je meer weten over Gears of War 2? Check dan snel onze preview!

Gears of War 2 komt op 17 november uit, exclusief voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik zal maar niet meer verder zeuren over Unreal 3, want deze game ziet er toch nog ook wel tof uit ๐Ÿ˜›

 2.   
  Wouter's avatar

  Gruwelijk niet, maar wel meesterlijk vet! ๐Ÿ˜†

 3.   
  Jezzol's avatar

  Hoewel het een tof spel is trekt het mij niet zo aan. Ik koop liever Spore, Red Alert3, Fable2, Starcraft2 en Saints Row2. ๐Ÿ˜†

 4.   
  Darkknight's avatar

  ja nice ^^ 8)

 5.   
  PaNNa's avatar

  Ziet er mooi uit :).

 6.   
  delta62's avatar

  NICE

 7.   
  Ika Q's avatar

  Screens gaan wel.

 8.   
  zultrax's avatar

  SUPER bruut. ik heb gelukkig nog niks gehoord over berserkers hopelijk zijn die eruit als je in je eentje speelt krijg ik bijna een hartaanval van die beesten ๐Ÿ˜†

 9.   
  NLkevvNL's avatar

  ziet er lauw uit

 10.   
  RuftBanaan's avatar

  zultrax schreef, "SUPER bruut. ik heb gelukkig nog niks gehoord over berserkers hopelijk zijn die eruit als je in je eentje speelt krijg ik bijna een hartaanval van die beesten ๐Ÿ˜† "

  Ik vond die beesten wel lijp ๐Ÿ˜›

 11.   
  HeroWulf's avatar

  hard