Een troosteloze Zone op S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky screenshots

Over iets meer dan een maand zullen we The Zone opnieuw betreden, in een tijdperk voor dat van Shadow of Chernobyl. Desondanks zijn we nog altijd blij met nieuwe screens, waar er ook vandaag weer een aantal van te bewonderen zijn.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky logo

Met S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky betreed je the Zone in een tijdperk voor dat van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. De omgeving is hier nog een stuk instabieler met anomalies die veel actiever zijn dan je tot nu toe gewend bent. Je speelt een Stalker die net nieuw is the Zone en die de vrijheid heeft te doen wat ‘ie wil, of zich aan te sluiten bij één van de acht groeperingen binnen the Zone. Sluit je je ergens bij aan, dan kun je jezelf opwerken van nieuweling tot belangrijkste lid en is het de bedoeling nieuwe gebieden te veroveren en uiteindelijk zelfs bases van andere groeperingen te vernietigen. Onder de motorkap is ook veel veranderd: de PDA is verbeterd, net als de AI.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky verschijnt in augustus.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    brotherNL's avatar

    komt stalker alleen voor de pc?

  2.   
    Silent Assasin's avatar

    wat waren eigenlijk die rare onzichtbare dingen die je kapot maakten? ik kon ze nooit vernietigen 😆 Frustrerend gewoon 😀 vond chernobyl nii zo waanzinnig 🙂

  3.   
    jesse888's avatar

    ziet erg veel belovend uit 😉

  4.   
    xizaaR's avatar

    Mooie screens,kan niet wachten op de game.

  5.   
    NLkevvNL's avatar

    Soviet Gamer schreef, "Mooie screens,kan niet wachten op de game."

    ik ook nie en deze gaat wel werke op men pc

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    Silent Assasin schreef, "wat waren eigenlijk die rare onzichtbare dingen die je kapot maakten? ik kon ze nooit vernietigen 😆 Frustrerend gewoon 😀 vond chernobyl nii zo waanzinnig 🙂 "

    dan is deze serie niks voor jouwww

  7.   
    stefaandw's avatar

    cool 8)