Mogelijk niet genoeg Dualshock3 controllers bij lancering

Een paar dagen geleden is de langverwachte Dualshock 3 wireless controller, met rumble, voor de PlayStation 3 dan eindelijk uitkomen in Europa. Nu blijkt echter dat er misschien niet genoeg controllers zullen zijn, met name vlak na de release. Mark Howsen, sales director bij Sony, zegt namelijk dat ze hoogstwaarschijnlijk niet kunnen garanderen dat er in het begin genoeg voorraad is voor iedereen die de nieuwe controller wil. Volgens Howsen zullen nieuwe Dualshock 3 controllers zo snel mogelijk aan worden geleverd.

Overigens zal de voorganger van de Dualshock3, de SIXAXIS, nog wel volop verkrijgbaar zijn, omdat Sony de gamers graag een keuze wil bieden bij het kopen van een controller.


Vrijwel alle PS3-titels die sinds vorig jaar december zijn uitgebracht beschikken over rumble-ondersteuning, zoals Burnout Paradise, Unreal Tournament III, Ratchet & Clank Future en Uncharted: Drake’s Fortune om er maar een paar te noemen. Voor een aantal games is het noodzakelijk om eerst een patch te downloaden, alvorens rumble zal werken.

 1.   
  BartG's avatar

  Wat is rumble? ๐Ÿ˜›

 2.   
  Bello 2185's avatar

  Een paar dagen geleden is de langverwachte Dualshock 3 wireless controller, met rumble, voor de PlayStation 3 dan eindelijk uitkomen in Europa.

  Volgens mij moet het zijn uitgekomen. ๐Ÿ˜‰

  @ BartG

  Dat is dat die kan trillen! ๐Ÿ™‚

 3.   
  Verwijderen's avatar

  Ehm, is het roode lampje bij de ps knop nu standaard?

 4.   
  ricklolps3's avatar

  ik koop hem nog niet ๐Ÿ™