Gamersnet.nl

Wordt Halo 4 aangekondigd op de E3?

De geruchtenmolen kan weer flink aan het draaien. Verschillende sites rapporteren dat Microsoft op de aankomende E3 een nieuwe Halo game aan zal gaan kondigen. Hardnekkig wordt beweerd dat het niks minder dan Halo 4 betreft.

Deze claims komen voort uit informatie die een betrouwbare ‘inside man’-bron bij Microsoft heeft gelekt. Volgens deze bron is Microsoft al lang en breed bezig met Halo 4 en hij/zij/het geeft nu dus aan dat de game op de E3 aangekondigd zal worden.

Over een kleine twee weken gaat dit grote gamesevenement weer plaatsvinden. De E3 line-up van Microsoft verscheen eerder al overal op het internet, maar er werd bij aangekondigd dat er nog steeds twee grote, onbekende aankondigingen te doen waren. Sites lijken nu dus vooral aan te nemen dat één van deze twee aankondigingen een Halo game, mogelijk Halo 4, betreft.

Een andere mogelijkheid is het Peter Jackson-Halo project. De regisseur had namelijk eerder al aangekondigd plannen te hebben met de franchise. Ook was er eerder een gerucht over een third-person Halo prequel, die het verhaal vóór Combat Evolved zou gaan vertellen.

Op dit moment zijn het nog allemaal geruchten, en het zou zomaar kunnen dat er überhaupt geen aankondiging over Halo zal zijn. Wat het ook zijn moge, we gaan het over twee weken meemaken.