Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Dead Space Developer Diary 4

Vorige maand zagen we al een heftige trailer van Dead Space, de horror-shooter van Electronic Arts. In die trailer kregen we veel te zien omtrent het zogeheten ‘strategic dismemberment’, het strategisch verminken van je vijanden. In deze nieuwe trailer praat de ontwikkelaar over ditzelfde onderwerp.

In Dead Space kruip je in de huid van monteur Isaac Clarke, een gewone man die op het oog een routineklus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship te repareren. Het duurt niet lang voordat Clarke wakker wordt in een levende nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat de crew van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Nu moet Clarke vechten voor zijn leven in de dodelijke stilte en duisternis van de uitgestrekte ruimte.

Dead Space verschijnt op 31 oktober voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Ik zit best wel te wachten op deze game. Er zal vast wel een goeie sfeer inzitten, en met de muziek zit het ook wel goed. Die trailer waarmee ze uitleggen wat voor impact muziek op horror-shooters heeft, vond ik ook wel vet.

 2.   
  Darkknight's avatar

  GraveDevil schreef, "Ik zit best wel te wachten op deze game. Er zal vast wel een goeie sfeer inzitten, en met de muziek zit het ook wel goed. Die trailer waarmee ze uitleggen wat voor impact muziek op horror-shooters heeft, vond ik ook wel vet. "

  wat ik erg goed vond dat de makers zo enthousiast zijn en zo een leuke game kunnen maken want deze game heeft natuurlijk wel wat

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Ja, inderdaad. Ze vertellen heel opgewekt en vrolijk over hun game. Dat geeft ook weer een positieve invloed. ๐Ÿ˜›

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Je moet ze dus helemaal kapot schieten met weinig kogels ๐Ÿ˜• Spannend ๐Ÿ˜†

 5.   
  GraveDevil's avatar

  Of frustrerend ๐Ÿ˜‰

 6.   
  WhySoSerious?'s avatar

  ziet er wel heftig uit… ๐Ÿ™„

 7.   
  JonsoN's avatar

  Ga ik proberen.. heeft wel wat lijkt me.. lekker eng sfeertje, goeie graphics, nice sounds.. nu alleen nog afwachten wat het spel te bieden heeft Qua gameplay en verhaallijn.. ๐Ÿ™‚