Geen Half-Life 2: Episode Three op de E3, zegt Valve

Hoewel het derde uitbreidingspakket voor Half-Life 2 al eens in het nieuws is geweest, zo werden de ambitieuze plannen en de verhaallijn al eens uitgelicht, lijkt het nu zeker dat Episode Three niet op de E3 Media & Business Summit aanwezig zal zijn.

Om de geruchten te ontkrachten heeft Doug Lombardi, directeur van marketing bij Valve, dit gezegd. Valve is niet helemaal afwezig op de Electronic Entertainment Expo (E3), vanaf 14 juli in Los Angeles, Verenigde Staten. Men heeft immers nog de zombiegame Left 4 Dead om te laten zien.

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  Dat was toch wel te verwachten. Valve laat nooit iets zien tenzij het er top uit ziet. Dus ik denk dat we episode 3 over een jaar pas kunnen verwachten. En zo erg is het niet dat ep3 er niet komt, want left4dead is/wordt ook een vette game. ๐Ÿ˜€ [/valvefanboy]

 2.   
  Jadaaaagggg's avatar

  Broodbeleg schreef, "Dat was toch wel te verwachten. Valve laat nooit iets zien tenzij het er top uit ziet. Dus ik denk dat we episode 3 over een jaar pas kunnen verwachten. En zo erg is het niet dat ep3 er niet komt, want left4dead is/wordt ook een vette game. ๐Ÿ˜€ [/valvefanboy]"

  wow ๐Ÿ˜‰

 3.   
  GameAC's avatar

  Balen, want L4D interesseert me geen reet…

 4.   
  ricklolps3's avatar

  mij maakt het niet uit ๐Ÿ™„