Pro skater Chris Haslam toont zijn cartooneske skill in nieuwe Skate It trailer

Skate, als ongekend succes in de virtuele skatewereld, kon onmogelijk blijven staan: naast een aangekondige Skate 2 komt ook Skate It voor de Wii en DS uit. Vandaag krijgen we de kans om wat bewegende beelden van de Wii-versie van het spel te zien, waarin pro skater Chris Haslam wat van de mogelijkheden toont.

Skate It is een spin-off van Skate, de bekende skategame voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game wordt geen port van de originele game, maar zal een geheel nieuwe game zijn. Uiteraard zal de game wel veel kenmerken hebben van zijn voorloper, zoals bijvoorbeeld het naderhand opnieuw kunnen bekijken van de tricks die je hebt gedaan.

Skate It zal voor de Wii gebruik maken van het Balance Board, maar kan ook gespeeld worden met alleen de Wii-mote en de nunchuk. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Wel heeft Scott Blackwood, de executive producer van Skate It, aangegeven het spel nog in 2008 uit te willen brengen.

  1.   
    M o n d e o's avatar

    Nah, ik zie dat het meer van hetzelfde is. Ik zie geen specatulair in deze trailer. De landing van sommige tricks waren lelijk. Deze Skate komt ook niet voor de PC? Jemmer, de vorige Tony Hawks trouwens ook niet.

  2.   
    ricklolps3's avatar

    vet hoor voor de WII 🙂 als ik een wii had dan was het spel van mij hihi 😀

  3.   
    Jarek's avatar

    Ik zie hier niet echt de sfeer in zoals in andere skategames.

  4.   
    Xiquzor's avatar

    kvind het er best goed uit zien, voor de wii.
    BTW niet elke trick moet perfect geland worden, dit komt realistischer over vind ik

  5.   
    delta62's avatar

    ”-playeX-“ schreef, "Nah, ik zie dat het meer van hetzelfde is. Ik zie geen specatulair in deze trailer. De landing van sommige tricks waren lelijk. Deze Skate komt ook niet voor de PC? Jemmer, de vorige Tony Hawks trouwens ook niet."

    op de PC kan je niet echt die tricks doen. Ik heb Skate en die besturing werkt perfect!