Voel je thuis op nieuwe beelden van Home

Home is inmiddels al vaak geplaagd door uitstel, maar eind dit jaar moet het dan eindelijk zover zijn. Om het wachten voor een aantal van jullie een beetje te verzachten hebben we vandaag een serie nieuwe foto’s van een presentatie voor je.

Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.

Zo kan je ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Home zal eind 2008 te downloaden zijn voor de PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  nickykolkie's avatar

  lijkt me echt leuk 😉

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  wow kan niet wachten. Hoe groot zou heel het Home nou eigelijk zijn want er zijn veel PS3 bezitters over de hele wereld. Of is het net als de groote van de wow wereld? en hoe is het te koop 😳 😛

 3.   
  Silverblade's avatar

  Net zoiets als SecondLife dus… ik vind zulk soort dingen nogal saai 😳

  Ik speel liever gewoon een shooter met mn vrienden via de headset, dan ben je toch ook niet eenzaam? 🙂

 4.   
  NightHawk's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "wow kan niet wachten. Hoe groot zou heel het Home nou eigelijk zijn want er zijn veel PS3 bezitters over de hele wereld. Of is het net als de groote van de wow wereld? en hoe is het te koop 😳 😛 "

  Ten eerste is het geen spel maar een service dus hij is gratis. En in elke ruimte zit je met maximum 60 andere spelers dus het is niet dat je met alle ps3-spelers in 1 ruimte gaat zitten. Daarmee kan je dan wel kiezen (denk ik toch) welke spelers er in een ruimte zitten, dus wil je graag een game motorstorm opstarten dan zal je wrs in een ruimte komen te zitten met mensen die motorstorm hebben.

 5.   
  Eggie124's avatar

  ziet er leuk uit. Maar van mij hoeft dit persoonlijk niet. Ik vind het persoonlijk veel leuker een game op te starten en gwn online tegeen meteen de goede spelers met de zelfde game. Klaar geen moeilijk gedoe.. chatten met anderen hoeft van mij niet het gaat mij om de game.. sims is er genoeg! En als ik minigames tegen anderen wil spelen als pool ect.. dan koop ik dat wel in de vorm van xbox live arcade.. nee ik ben nog steets blij met het huidige systeem van MS dat doet het prima en vermaak ik me meer dan genoeg mee!

 6.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  moet je voor die spullen betalen dus voor meubels?

 7.   
  teuntjuh's avatar

  waarschijnlijk wel, is altijd zo bij dat soort spellen…
  kdoe ook meestal shooters.

 8.   
  ps3 gek's avatar

  ”noell2802″ schreef, "moet je voor die spullen betalen dus voor meubels?"

  Volgens mij zijn er gewoon standaard meubels en kledingstukken, maar voor degene die opwillen vallen met aparte kleding, een grotere woning en meerdere meubels, grotere tv’s enz. dan kun je die kopen in de playstationstore. Ik heb ook trailers gezien op youtube waar je gewoon naar een winkel toe liep en je kon dan meteen (met echt geld) nieuwe kledingstukken kopen.
  Dit is nioet alleen een losstaande game, ook zal het volgens mij zo worden gemaakt dat je direct uit home met andere spelers een game kunt starten, toch? LittleBigPlanet zou toch ook zoiets krijgen? 🙄

 9.   
  gappower's avatar

  domdomdom 😡

 10.   
  ricklolps3's avatar

  mooi 😉

 11.   
  jungler's avatar

  ziet er fijn uit 🙂
  mensen uitnodigen in je eigen gepimpte kamer
  maar hoe kom je hier aan geld om dingen te kopen in het spel ? 🙄

 12.   
  Koen's avatar

  Ziet er tot nu toe leuk uit. We zullen zien wat het wordt 🙂