Nieuwe tool moet World of Warcraft veiliger maken?

Hoewel World of Warcraft nog dΓ© man is op het gebied van MMORPG’s, lijden mensen vaak genoeg onder de terreur van hacks of scams in de populaire, virtuele wereld. Blizzard vertelde ons vandaag dat die problemen (gedeeltelijk) worden verholpen met de introductie van de Wrath of the Lich King uitbreiding. Deze voegt namelijk nog een extra laag beveiliging aan het spel toe, die hopelijk een hoop hacks en scams tegen zal houden.

Ook zal je bij aanschaffing van de add-on een tweede code krijgen die ingevoerd moet worden tijdens de installatie, deze worden door Blizzard zelf bijgehouden, zodat niemand ze een keer dubbel kan gebruiken of via het internet door kan geven aan meerdere mensen.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan. Belangrijke toevoegingen die met deze uitbreiding gepaard gaan zijn nieuwe ‘Hero’ classes, gebieden waar je grote wapens als katapults zal moeten gebruiken en wat grafische pracht en praal. Γ‰n natuurlijk de nodige haarstijlen en dansjes, voor de Γ©chte fans.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt waarschijnlijk dit jaar nog voor de PC.

  1.   
    WhySoSerious?'s avatar

    goede beveiligingen zo te zien….. πŸ˜€

  2.   
    nickykolkie's avatar

    ”jemoeder14″ schreef, "goede beveiligingen zo te zien….. πŸ˜€ "

    ja maar naar een tijdje hebben ze er niks meer aan πŸ™„

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Er zijn altijd wel hackers die door de beveiliging kunnen komen dus het heeft helemaal geen nut πŸ˜›

  4.   
    ckerigon's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Er zijn altijd wel hackers die door de beveiliging kunnen komen dus het heeft helemaal geen nut πŸ˜› "

    het heeft wel nut als je er goed over nadenkt… het beschermt ze een tijdje het word gehacked er komt een nieuwe beveileging zo gaat dat.

  5.   
    nickykolkie's avatar

    kitt.h.3″][quote=”)GN(-Erik schreef, "Er zijn altijd wel hackers die door de beveiliging kunnen komen dus het heeft helemaal geen nut πŸ˜› "

    het heeft wel nut als je er goed over nadenkt… het beschermt ze een tijdje het word gehacked er komt een nieuwe beveileging zo gaat dat.[/quote]

    ja dat is wel zo maar dat kost weer geld πŸ˜›

  6.   
    Ika Q's avatar

    kolkie95″]

    ”kitt.h.3″ schreef, "[quote=”)GN(-Erik schreef, "Er zijn altijd wel hackers die door de beveiliging kunnen komen dus het heeft helemaal geen nut πŸ˜› "

    het heeft wel nut als je er goed over nadenkt… het beschermt ze een tijdje het word gehacked er komt een nieuwe beveileging zo gaat dat."

    ja dat is wel zo maar dat kost weer geld πŸ˜› [/quote]

    Jah, lol, alsof Blizzard aan geld tekort komt XD

  7.   
    pepijn112's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”kolkie95″ schreef, "[quote=”kitt.h.3″][quote=”)GN(-Erik”]Er zijn altijd wel hackers die door de beveiliging kunnen komen dus het heeft helemaal geen nut πŸ˜› "

    het heeft wel nut als je er goed over nadenkt… het beschermt ze een tijdje het word gehacked er komt een nieuwe beveileging zo gaat dat."

    ja dat is wel zo maar dat kost weer geld πŸ˜› [/quote]

    Jah, lol, alsof Blizzard aan geld tekort komt XD[/quote]

    beveiligen heeft zeker zin!
    als er niks beveiligd word is het internet nu 1 grote hoop hacks virussen en kan iedereen wanneer die ook wil je pc inbreken. alleen wordt alles wat er bestaat binnen 6 maanden gehacked als het niet geupdate word
    πŸ˜›

  8.   
    ricklolps3's avatar

    ik vind het wel goed hoor mij maakt het toch niet uit πŸ™‚