Kerels met hanekammen op nieuwe screens Mercenaries 2: World in Flames

Pandemic Studios is alweer enige tijd bezig met Mercenaries 2: World in Flames. Deze actievolle, free-roaming game lijkt ondertussen al op een grote groep fans te kunnen rekenen en het wachten is dan ook op de release. Het spel werd een aantal keren uitgesteld maar nu staat het uikomen definitief gepland op begin september.

Vandaag zijn er weer een aantal actievolle screenshots van deze crazy game.

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land veranderd in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het of knal het eens flink overhoop!

Wil je meer weten over Mercenaries 2: World in Flames? Lees dan ook vooral onze preview!

Mercenaries 2: World in Flames komt op 5 september uit voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en PlayStation 2.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  samus's avatar

  lekker stoer doen ๐Ÿ˜›

 2.   
  Ika Q's avatar

  Dit is waarschijnlijk de enige free-roaming game waar je ook echt alles kan kapot kan maken. Van voertuigen t/m grote gebouwen. ๐Ÿ˜†

 3.   
  Xtremie's avatar

  Ziet er lekker tropisch uit 8)

 4.   
  nickykolkie's avatar

  word weer lekker gamen ๐Ÿ˜† en ik ben nu sonic yeahh!!! ๐Ÿ˜›

 5.   
  Mick.W's avatar

  Ika Q schreef, "Dit is waarschijnlijk de enige free-roaming game waar je ook echt alles kan kapot kan maken. Van voertuigen t/m grote gebouwen. ๐Ÿ˜† "

  Red faction is ook een free-roaming/sandbox game. In de trailer hadden ze het namelijk over een ‘open world’. Enige verschil van het vernietigen is dat de verwoestingen in Red Faction guerilla realistiser zijn (wat ik heb gezien in trailers enz)

 6.   
  ricklolps3's avatar

  ik snap het spel niet echt je mag vrij lopen MAAR je hebt geen missie of heb je wel missie ???? ๐Ÿ™‚

 7.   
  ChielB's avatar

  ”ricklolps3″ schreef, "ik snap het spel niet echt je mag vrij lopen MAAR je hebt geen missie of heb je wel missie ???? ๐Ÿ™‚ "

  Je hebt in feite 1 grote missie, je uiteindelijke doel van de game. Maar tussentijds kan je diverse opdrachten aannemen van verschillende groeperingen. Je bent dus vrij om te kiezen wat je wilt doen en hoe je dat gaat doen.

  Check vooral de preview eens voor meer informatie over de game. ๐Ÿ™‚

 8.   
  Verwijderen's avatar

  Ziet er erg goed uit, en vind free-roaming best wel leuk om weer is te doen.

 9.   
  D-eeJay's avatar

  Heb de trailer hiervan gezien, of het was een interview… maar zag er goed uit ๐Ÿ™‚ als ie voor pc uitkomt gaat ik hem wel halen

 10.   
  ricklolps3's avatar

  Check vooral de preview eens voor meer informatie over de game.

  ZAL ik doen bedankt ๐Ÿ˜‰

 11.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  hm.. de officiele Hanekam Bosjesmannen game ๐Ÿ˜€