God of War III groots aanwezig op de E3 Media & Business Summit?

Sony Computer Entertainment zou op het Interactive & Digital Entertainment Festival hebben bevestigd dat God of War III groots aanwezig zal zijn op de E3 Media & Business Summit, die vanaf 14 juli gehouden wordt in Los Angeles. Het spel zou in ieder geval gepresenteerd worden, of het hier om slechts een trailer of een volledig speelbare versie gaat, is nog maar de vraag. Daarnaast is dit gerucht nog onofficieel en een bevestiging van Sony’s kant is nog niet beschikbaar.

God of War III zal ontwikkeld worden voor 1080p (progressive) graphics en de game zal gebruik maken van de rumblecontrollers van de PlayStation 3, die op het moment van verschijnen al lang te verkrijgen zijn. Verdere details over het verhaal en de gameplay ontbreken vooralsnog.

God of War III verschijnt wellicht in 2009 voor de PlayStation 3.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Voor een grote TITEL, een grote KICK-OFF. Damn, heb laatst God of War II gehaald en de eind trailer, laat je kwijlen bij dit soort nieuws. 😛

 2.   
  Ika Q's avatar

  GoW3 gaat keihard 0wnen zoals de eerste 2 delen. Ik kan niet wachten ! 8)

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  God of War III is voor mij de enigste redén dat ik een Playstation3 heb gekocht ik kan niet wachten tot ik elke Godverdomme god heb afgeslacht! 👿 God of War sereis waren al bekend met de ongeloofelijke ghrapics en zeker toen voor een ps2 want die moest een zweet draaien om al het moois in beeld te krijgen 8)

 4.   
  WhySoSerious?'s avatar

  Het zal me niks verbazen….

 5.   
  D-eeJay's avatar

  wat een teleurstelling zal dat zijn als ie toch niet komt 😉 😛

 6.   
  PaNNa's avatar

  Ik heb de eerste twee delen ook gespeeld en die waren werkelijk prachtig..
  Dus deel drie zou misschien mooier zijn dan zijn twee voorgangers.

 7.   
  N360Gamer's avatar

  Late we het hopen, ik vind dit de beste PS-only serie. Ik heb een 360, en als ik één spel van de PS3 op mijn 360 mocht spelen dan was het God of War III wel 😉

 8.   
  j_gamer's avatar

  GoW rulez er is geen enkele game die er aan kan tippe
  khoop dat sony er ng veel gaan creëren deze games blijven gwn populair bij elke gamer