Ubisoft opent nieuwe ontwikkelstudio in Brazilië

Het zijn rooskleurige tijden voor Ubisoft, want naast de eerder dit jaar geopende studio in Kiev laat men vandaag weten dat ze in Sao Paulo een nieuwe ontwikkelstudio gaan starten. Deze studio is alweer de twintigste locatie waar Ubisoft aan het ontwikkelen gaat en er zal volgens een woordvoerder gewerkt worden met een team vol “frisse talenten”.

Ubisoft Sao Paulo is de eerste studio van het bedrijf in Latijns-Amerika en de eerste projecten van deze studio richten zich op games voor de Nintendo DS. Eind juli moeten de deuren zich openen voor twintig werknemers. In de komende vier jaar wil men groeien naar circa tweehonderd werknemers.

Christine Burgess-Quémard, de executive director of worldwide studios bij Ubisoft, heeft laten weten dat er gekeken wordt om ook nog in twee andere Braziliaanse steden een ontwikkelstudio te openen. Hierbij zou men Rio de Janeiro en Florianópolis op het oog hebben. Grootse plannen voor de toekomst dus…

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Gaat goed bij Ubisoft. Maar wat wil je met ook Far Cry 2, Endwar, Hawx, Prince of Persia, BiA:HH op de lijst… sehr toll!! 😀 8)

 2.   
  Rock-in's avatar

  Slim van ze, naast Oost-Europa is Zuid-Amerika nog redelijk onbekend. We kunnen een hoop moois verwachten, denk ik. 🙂

 3.   
  Alias's avatar

  Ik wens de developers veel succes in hun nieuwe studio. Dat ze vele mooie games mogen maken. 8) 😉

 4.   
  nickykolkie's avatar

  ze doen het goed en ik kan niet wachten tot far cry 2 uit komt 😀

 5.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Yeee Ubisoft Doet Hard ! 😆

 6.   
  Rhemme's avatar

  Lagelonenlanden ftw!

 7.   
  delta62's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Gaat goed bij Ubisoft. Maar wat wil je met ook Far Cry 2, Endwar, Hawx, Prince of Persia, BiA:HH op de lijst… sehr toll!! 😀 8) "

  Inderdaad er komen een paar vette games aan van ubisoft