Demo Don King Presents: Prizefighter op Xbox Live

Don King Presents: Prizefighter laat je straks weer in de ring stappen om het gevecht in jouw voordeel te beslechten. De game staat in de planning voor september, maar we krijgen nu alvast een voorproefje dankzij een demo op Xbox Live. Een of twee spelers kunnen in deze demo een wedstrijd van drie ronden spelen in Madison Square Garden. De boksers in kwestie zijn Joe Calzaghe en Luis Collazo.


2K Games heeft een nieuwe boksgame aangekondigd en niemand minder dan Don King aangetrokken om extra naamsbekendheid te krijgen. De game is daarop Don King Presents: Prizefighter gedoopt. De legendarische bokspromoter Don King zelf heeft zijn naam aan deze game verleend en heeft het volgende over de game te zeggen: “In all my years working in professional boxing, I have never seen anything come as close to creating the thrill, the intensity, the courage and the spectacle of the sport”. De game biedt een career mode waarin wordt gespeeld vanuit een documentaireperspectief en waar het ook van belang is om persoonlijke relaties buiten de boksring in stand te houden.

Don King Presents: Prizefighter verschijnt op 5 september voor de Xbox 360. Op 26 september komt de game ook uit voor de Wii en Nintendo DS.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Geen slecht spel, maar de demo speelt niet zo heel lekker.