Zeer binnenkort een Alone in the Dark-demo op Xbox Live Marketplace

Hoewel Alone in the Dark inmiddels al verschenen is, hebben we nog steeds geen demo van het spel kunnen downloaden. Atari heeft echter gezegd dat men op dit moment hard bezig is met een demoversie van het spel. De ontwikkeling hiervan is dermate vergevorderd dat we de demo deze of volgende week al kunnen verwachten. Waarschijnlijk staat er ook een PC-demo op de planning. De PlayStation 3-demo zal nog wel een tijdje op zich laten wachten, aangezien die game pas over een paar maanden volgt.

Zodra de demo daadwerkelijk te downloaden is, zal dat uiteraard op GamersNET.nl komen te staan. Houd de website dus in de gaten.

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide review.

Alone in the Dark is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal in de herfst volgen.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Hopelijk snel de PC demo! 😀

 2.   
  SjaakSnel's avatar

  Ik wil hem wel eens testen. De reviews zijn heel verschillend. De een geeft het spel een 8 de ander een 5.

 3.   
  delta62's avatar

  mooi