Grand Theft Auto IV voorzien van een nieuwe patch

Als je vandaag Grand Theft Auto IV online hebt gespeeld, is de kans groot dat je er al wat van gemerkt hebt. Rockstar heeft vandaag namelijk een nieuwe patch uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360 versie van de game. De patch verhelpt onder andere problemen met sommige multiplayer modes en tevens worden de updates van online leaderboards betrouwbaarder en vaker uitgevoerd.

Voor een volledig overzicht van de inhoud van deze patch ga je naar de Rockstar Social Club.

Spelers betreden in Grand Theft Auto IV opnieuw Liberty City, maar dit keer in de schoenen van de Oost-Europese immigrant Niko Bellic. Niko is gelokt door zijn neef met de belofte van grote huizen, glimmende auto’s en andere luxes die men zich in Oost-Europa niet kan veroorloven. Eenmaal aangekomen blijkt neef echter te wonen in de ghetto, rijdt enkel de rijke elite in luxe auto’s en blijkt Amerika even corrupt als thuis. Niko komt terecht in het maffiacircuit en moet de al de rommel van zijn neef opruimen.

Om dat te doen maakt Niko gebruik van zijn mobiele telefoon. Daarmee kan je nu mensen bellen om missie’s aan te nemen, radio te luisteren en date’s te regelen. Om overal in de stad te komen kan je auto’s beroven, maar nu ook gewoon de taxi nemen. Dit allemaal in de naam van realisme, want GTA IV is opeens een stuk minder cartoonesk dan zijn voorgangers. Liberty City is natuurlijk niet hetzelfde als in GTA III. De stad is veranderd en is nu meer het evenbeeld van de metropool New York dan voorheen. Belangrijk is dat het spel zich meer verticaal af zal spelen: spelers kunnen alle gebouwen op, brandtrappen nemen enzovoort, om weg te komen van de politie.

Wil je weten of wij ook zo lovend zijn over GTA IV? Check dan snel onze review!

GTA IV is inmiddels uitgekomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  zultrax's avatar

  oow, ik moet het gelijk weer is gaan spelen al een maand niet gedaan ofzo 😕

 2.   
  Faex's avatar

  hé dat meen je niet !!!! zal ik mijn vriend misschien wel even gaan vertellen ……. . .

  .

 3.   
  delta62's avatar

  Morgen even downloaden dan.

 4.   
  Ika Q's avatar

  Ben er allang mee gekapt 😕

 5.   
  ricklolps3's avatar

  nou moeten er geen fouten meer in zitten rot spel 😉

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Een patch heb ik eigelijk niet nodig heb nooit problemen gehad Online 😛

 7.   
  Kilerden's avatar

  ik ga hem morgen kopen denk 🙂

 8.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Kilerden_HELL schreef, "ik ga hem morgen kopen denk :)"

  lol meen je dat?? heb je hem nog niet. Dan heb je het lang uitgehouden zeg 😆 Ik zweer het die 65.00 Euro die je uitgeeft aan de game is elke(vervloekte) Euro cent waard en als je de game hebt uitgespeeld kun je het nog een keer doen want er zit veel keus missies in die ook nog eens de uitkomst van het verhaal kan veranderen laat staan de multyplayer die erin zit. 8)

 9.   
  Cirdan's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  ”Kilerden_HELL” schreef, "ik ga hem morgen kopen denk :)"

  lol meen je dat?? heb je hem nog niet. Dan heb je het lang uitgehouden zeg 😆 Ik zweer het die 65.00 Euro die je uitgeeft aan de game is elke(vervloekte) Euro cent waard en als je de game hebt uitgespeeld kun je het nog een keer doen want er zit veel keus missies in die ook nog eens de uitkomst van het verhaal kan veranderen laat staan de multyplayer die erin zit. 8) "

  ehh….

  NEE!!! Het spel verveelt fucking snel… de missies zijn hetzelfde, je kunt niks speciaals ontdekken en het is té realistisch!! Ik mis de GTA SA actie… en tuning options.. de beetje onrealistische manier ervan!

 10.   
  D-eeJay's avatar

  Heb wel GTA4 maar geen Xdooslive 😥