Tomb Raider: Underworld-website online en releasetermijn bekend

Eidos heeft de officiële website van Tomb Raider: Underworld online gezet. Op TombRaider.com kun je nu continu op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent Tomb Raider: Underworld, maar waarom zou je, als je GamersNET al hebt?

Daarnaast heeft men nu ook een releasetermijn vrijgegeven. Waar eerst alleen zeker was dat het spel in het najaar te spelen zal zijn, kunnen we nu met zekerheid zeggen dat dat vanaf de maand november kan. Dat is immers ook te lezen op de vernieuwde website.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen. Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Wil je meer weten over Tomb Raider: Underworld? Lees dan ook onze Fast Forward!

Tomb Raider: Underworld zal november 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Er zijn games die ik gewoon gespeeld MOET hebben. En Tomb Raider is zoon game 😆

 2.   
  Alias's avatar

  Waarom komen ze allemaal aan het einde van het jaar uit? Arme portemonnee. 😛 Maar het zijn wel allemaal vette games deze ook al weer. 8)

 3.   
  matios's avatar

  Ik ga hem zeker kopen 😆

 4.   
  PaNNa's avatar

  Mooie site, veel mooie screenshots ook.